Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfit már dobtál mert csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfit már dobtál mert csóró programokkal akarta megúszni a randizást?

Figyelt kérdés
pl. hülye gyalogkirándulással ahová elég pár szendvics, meg közben izzadjál le és még fárasztó is, meg hogy sétáljatok meg hasonló szánalmas ovis programok.

2022. júl. 13. 20:33
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
78%
Te incel vagy, de elmondom, hogy nem dobtam emiatt egyik barátomat sem, viszont volt, hogy nem akartam elmenni első randira (Tinderes arcokkal) olyannal, aki amikor javasoltam randi ötletet, azt elutasította és valami mást javasolt. Pedig nem nagy és drága programot akartam, csak mondjuk valamilyen tejes dolgot inni pl turmix, de nem mert ő alkoholt akar inni és nekem is azt kell, vagy mondjuk vacsizni, de nem mert ő sétálni akar... Szerintem az udvarlás része az, hogy a nő által javasolt programon részt veszünk, ha nem olyan derogáló.
2022. júl. 14. 15:05
 22/44 anonim ***** válasza:
47%
Nekem egyszer azt mondta a randipartnerem hogy hintázni szeretne. Mondom neki normális vagy most múltál 63. Ott is hagytam a játszótéren magának
2022. júl. 14. 18:03
 23/44 anonim ***** válasza:
0%

20

Szokj hozzá a hideghez, itt a limit a gáz-áramban vagy fogj gazdag pasit, aki melegen tart akkor:DDD

Aki a másik pénztárcájából már az elején 1ft-ot is kinéz-elvár, az már aztán tényleg egy alávaló "egyed".

2022. júl. 14. 21:11
 24/44 anonim ***** válasza:
74%
Én mondjuk, eleve nem is kezdek el ismerkedni csóró pasival.
2022. júl. 14. 21:46
 25/44 anonim ***** válasza:
43%

24

Egy pasi sem csóró, csak az lesz veled való randi után:DDD

2022. júl. 14. 21:49
 26/44 anonim ***** válasza:
84%

25

Igen, rendkivül sokba kerülök. Ha egy vacsi, mozi, kifizetése gondot okoz a pasinak, inkább maradok egyedul

2022. júl. 14. 22:58
 27/44 anonim ***** válasza:
76%
Nincs bajom az "ingyenes" programokkal sem. Nem várok Michelin csillagos éttermet és 5 csillagos szállodát. Viszont a szarrágás nagyon irritáló tud lenni. Amikor mondjuk innék egy (nem automatás) kávét, és nem partner benne, mert már a 300 Ft-ot is sajnálja egy automatás kávéra (most tekintsünk el a minőségtől). Tehát az ilyen lelombozó hozzáállás zavaró számomra. Amondó vagyok, hogy még minimálbér mellett is megengedheti magának az ember, hogy a minőségibb terméket vegye meg. Pláne egy randin, ahol imponálni szeretne a másiknak jobb esetben. Persze egyeztetni kell az igényeket és ha ezek nem férnek össze, akkor kár erőltetni az ismerkedést.
2022. júl. 15. 01:17
 28/44 anonim ***** válasza:
10%

Amondó vagyok, hogy még minimálbér mellett is megengedheti magának az ember, hogy a minőségibb terméket vegye meg."

Tényleg ? Azt még is miből az albérlet árából vagy a rezsijéből kis virág száll ? XD

2022. júl. 15. 02:02
 29/44 anonim ***** válasza:
87%
Egyéni szociális probléma, ha valaki megnyomorul egy kávé árától. Én sem élek luxusban, de azért annál többet tanultam és dolgoztam, hogy így kelljen élnem. Úgy hiszem, elvárhatok egy egyenrangú társat, akit nem épp az éhhaláltól mentek meg, mikor összeköltözünk.
2022. júl. 15. 02:18
 30/44 anonim ***** válasza:

30

Majd kapod a kommentet, hogy aranyásó! 😅🤣😂 Ugyanígy gondolom! Ha egy férfinek nem megfelelő az anyagi háttere, én nem kinlodom vele

2022. júl. 15. 06:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!