Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfit már dobtál mert csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfit már dobtál mert csóró programokkal akarta megúszni a randizást?

Figyelt kérdés
pl. hülye gyalogkirándulással ahová elég pár szendvics, meg közben izzadjál le és még fárasztó is, meg hogy sétáljatok meg hasonló szánalmas ovis programok.

2022. júl. 13. 20:33
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

# 6

# 10

annak mi lenne az értelme?

miért kérdezne ilyet egy férfi?

2022. júl. 13. 23:49
 12/44 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk hergelni a lúzer pasikat, adni alájuk a lovat, hogy igazuk van, a nőknek csak a pénz számít...
2022. júl. 13. 23:54
 13/44 A kérdező kommentje:

# 6

# 10

Amúgy meg nem állítottam hogy nő vagyok. Miért lennék az?

2022. júl. 14. 00:01
 14/44 anonim ***** válasza:
25%

Rohadt nagy tévedésben vagy!

A megfelelő egzisztencia, csak rajtengedély! Önmagában edeskevés

2022. júl. 14. 00:13
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen egy igazi randi, nem az a rongyrázós, értelmes beszélgetésre us alkalmatlan
2022. júl. 14. 00:25
 16/44 anonim ***** válasza:
94%
Csak akkor zavar a sétáltatás, ha télen akarja. Akkor viszont én lépek haza, nem igaz, hogy két meleg tea egy kávézóban nem fér bele... Az is olcsó randi, csak legalább tudunk melegben ismerkedni
2022. júl. 14. 00:27
 17/44 anonim ***** válasza:
0%

16

De szánalmas, egy téli sétára képtelen valaki...biztos gyufásdobozban kell majd szállítani félédet vagy csak az bánt, hogy nincs eszed-lelked csak tested, amit villantani kell, mert ennyi van csupán:DDD

2022. júl. 14. 08:46
 18/44 anonim ***** válasza:
78%

17

Vagy csak nem szeretnék tüdőgyulladást kapni egy idegen miatt és ha már a szabadidőmben randizom, én is szeretném jól érezni magam.

2022. júl. 14. 09:16
 19/44 anonim ***** válasza:
32%
Tüdőgyulladást 🤣
2022. júl. 14. 09:39
 20/44 anonim ***** válasza:
77%

19

Nézd, lehet kacarászni, de nagyon fázós vagyok. Elvárom a leendő partneremtől, hogy legalább ennyire legyen tekintettel rám. Nem fogok télen sétálni, nyáron-ősszel szívesen mászkálok, szoktam is túrázni a párommal, barátokkal, de télen hagyjanak engem békén a hülyeséggel.

A kollégáimnak, barátaimnak is szoktam fizetni néha egy kávét, mert nem ezen múlik a megélhetésem, nem ilyen dolgok miatt akarok kényelmetlenséget egy csendes-hangulatos helyen való beszélgetés helyett. Úgy gondolom, hogy ha én, a fostos 250 ezres fizetésemmel nem azokon az embereken akarok spórolni, akikre kíváncsi vagyok, másnak is menni fog, főleg az itt 600 nettóra vergődő "mérnököknek".

Van elég hal abban a bizonyos tengerben, ennyire nem szorulok senkinek a társaságára.

2022. júl. 14. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!