Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotokkal elmentek valahova kikapcsolodni, akkor csinalnok programokat az adott helyen vagy inkabb csak a szallason pihiztek?
Ez nem ilyen egyszerű. Mindig meg van tervezve, de ritkán tartjuk hozzá magunkat.
Pont azért kikapcsolódás, ha volt egy jó ebéd és el akarunk utána borulni, program elmarad.
Vagy össze nézünk, akkor egy képtár lecserélve az ágyra:)
Ilyenkor jöhet a public sex, kellemest a hasznossal
21/L
Általában úgy szoktunk utazni, hogy kinézünk egy helyet, utána pedig a számunkra érdekes látnivalókat a környéken, aztán bejárjuk bérelt autóval vagy ha városba megyünk, akkor tömegközlekedéssel szépen bejárjuk. Sokszor más-más városban szállunk meg éjszakánként, nagyobb körutazások esetén. Ha városnézős útra megyünk, akkor napközben a lábunkat is lejárjuk, este beülünk valahová, fenn vagyunk későig és sokáig alszunk, ez az egyetlen "pihenés" eleme a nyaralásnak. Amikor kocsit bérlünk, inkább a természeti látványosságokat nézzük meg (ezt mindketten jobban élvezzük), ilyenkor jó sok helyre elmegyünk és ott túrázunk.
Számomra az aktív pihenés a pihenés, az ilyen tengerparton fetrengős nyaralásokon 3 óra után már kaparnám a falat az egy helyben üléstől, a wellnesstől és hasonlóktól pedig egyenesen rosszul vagyok. Megértem, ha másoknak ez kikapcsolódás és teljesen rendben is van, de abszolút nem nekem való. Pihenni, feküdni tudunk otthon is eleget, amikor utazom, akkor maximálisan szeretem kihasználni és mindent látni, ami érdekel és ezzel a párom is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!