Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek, ha hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek, ha hiányzik a randizás, a közös programok?

Figyelt kérdés

Tudom, az lenne a válasza sok embernek, hogy bárhol, viszont én nem szeretek pl. egyedül beülni egy étterembe, vagy moziba. Teljesen unalmas, ha nincs is kihez szólni, és tök nevetségesen érezném magamat.

A társkereső oldalaktol viszont nagyon megundorodtam már az évek alatt.

Nő vagyok egyébként.

2019. febr. 21. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor próbáld meg itt a gyakorin. :)

23/F

2019. febr. 21. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Menekülj innen.
2019. febr. 21. 12:02
 3/3 anonim ***** válasza:

rrandit bármikor találsz interneten, tinderen

ha élőben akarsz, akkor meg a legtutibb ha barátnőkkel mész valahova és csak más társaságokkal elkezdtek dumálgatni

én teljesen egyedül inkább valami plázában, könyvesboltban és hasonló helyen ismerkednék. Mondjuk régen volt már, nem tudom menne-e, de ha valami nyugodt környezet van, ahol nyugodtan le lehet szólítani egy ismeretlent és kikérni a véleményét (pl könyvesbolt) majd el lehet kezdeni egy rövid eszmecserét, akkor nem nehéz egy kávét kifacsarni a másikból. Persze a siker nem garantált és sokan foglaltak is.

legegyszerűbb a tinder mondjuk, de tudom, hogy ott is 10-ből 1 a normális, mármint más lányok ezt mondták, hogy volt, hogy 3 randi volt 1 nap, fél-fél órák és pörögtek a pasik, addig amíg valaki értelmeset nem találsz.

De emlékszem, hogy vannak ilyen rapid-randi oldalak is, ahol szinglik ismerkedhetnek más szinglikkel, én azt is kipróbálnám! Közös főzés, meg 5 perces randik meg hasonlók.

2019. febr. 21. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!