Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félelem? (Lentebb)
Nem gondoltam volna, hogy kiírok valaha ilyesmit, de úgy érzem félek a kapcsolatoktól, randizástól, emiatt nem is volt még barátom. Más is van ezzel így? Ha igen, nektek mi a gond? Nekem főleg az önbizalomhiány.
21L
Ezen többnyire sajnos csak te tudsz változtatni, de gondolj arra, hogy az ismeretlentől való indokolatlan félelmed mennyi jónak lehet az elrontója. Félni nem kell, csak óvatosan lenni.
Régen én is sok dologtól féltem, manapság már nem félek, mert nem maradt semmim amit elveszíthetnék.
"Szerintem sok mindent csak elrontanék a folytonos bizonytalanságommal."
Ez igaz, de mitől is félsz ? Nem attól, hogy hibázol ? Ezért kezdesz el forogni, hogy vajon jól döntenél/cselekednél-e. Figyelj kérdező...valamennyit tudsz előre gondolkodni, de nem a végtelenségig. Lődd be a nagyjábóli irányt, abban nem lehet tévedni, út közben meg majd látod a változókat, amikkel menet közben foglalkozol.
Persze, fogsz hibázni, mindenkinek benne van ez a pakliba, de arra is csak akkor jössz rá, ha mersz cselekedni. Ameddig csak agyalsz, addig minden a tiéd és semmi sem. A hiba meg nem egy haszontalan ismeret, abból meg lehet tudni többek között, hogy mit, hogyan ne csináljunk. Gyakorolj olyan dolgokban, amiknek apróbb tétje van...pl milyenre fesd a körmöd, mit vegyél fel, mit igyál, mit egyél stb.
32/f
Nézd csak: [link]
Menj el egy profi fotózásra, ahol szépen kisminkelnek, megcsinálják a hajadat, sminkedet. Nem tudom hol vásárolsz kozmetikumokat, de a MACban úgy van, hogy 25000ft és 1,5 óra, megtanítanak sminkelni és mind a 25000 levásárolható. A szexi fehérnemű is segít, nálam alap, én szeretek is tükörbe nézni mielőtt felöltözöm és tetszem magamnak. Ezekre figyelj oda, hozd ki magadról a legjobbat. Fogfehérítés esetleg, sport is növelheti az önbizalmat.
Nem kell felni, a fiuk is emberbol vannak, paraznak ok is eleget. Csak leultok valahova, isztok valamit es beszelgettek. Ez meg 40-en tul is igy mukodik, szoval nem kell ketsegbe esni. Elrontani meg nem lehet semmit.
Probalj meg az ilyentol elvonatkoztatni. Pl a Balaton partjan a korlatnak tamaszkodva nezed a tulpartot. Odatamaszkodik melled egy srac, es megjegyzi, hogy tok szep a kilatas. Majd bemutatkozik es megkerdezi hova valosi vagy? Valaszolsz neki?
Egy randi sem indul maskeppen. Majd a fiuk megoldjak a temat, vagy keszulnek elore, vagy improvizalnak. En se tudom mirol fogok beszelgetni, de olyan meg nem volt, hogy ne tudtam volna megszolalni. Ha mas nincs, akkor elo a telokat es nezegessetek fenykepeket, biztos lesz mirol dumalni. Fel a fejjel es mosolyogj.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!