Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első 3 randin 7200 ft-ot költött rám, ez átlagos, vagy több mint az átlag? Én rá 1500 ft-ot, alig akarta elfogadni. N
Ez átlagosnak számít, vagy kicsit több? Huszonévesek vagyunk.
Rám eddig ennél kevesebbet költöttek, első 3 randin összesen kb. 3000 ft-ot, ugyanez a korosztály. Ezért érdekel, hogy itt az oldalon másoknál hogy megy ez, kíváncsiságból kérdezem, kire mennyit költenek első pàr randin.
Tapasztalat, hogy aki az elején keveset költ a randipartnerére (barátnők körében is) az később is keveset fog.
Egyszerűbb dolgokat vettünk, de jobb helyekre mentünk, ő találta ki, pl. 2 sör 2000 ft, pizza és saláta 5500 ft.
A 4. randira én javasoltam ingyenes programot, de ő tervez strandot is, ami kiszámoltam 14.000 ft lenne összesen (és én egyébként egy sima hétvégi strandolásba nem tudnék beleadni 2500 ft-nál többet)
Az 1500 ft-ot magamtól fizette, nem is akarta és nem is számított rá, 8700 ft-ot költött volna rám első 3 randin.
Nem tudom, hogy ez csak nekem tűnik-e kicsit soknak.
Az átlaghoz képest.
Ahogy neki megfelel. Én sem szoktam számolgatni, pedig nincs világi fizetésem, de ha úgy érzem megfelel és nem vág földhöz a dolog akkor nem gond.
Huszonévesen volt olyan randim amire utazással együtt kb. 17.000-et költöttem. Feljöttem Bp-re, állatkert, üdítő, nasi, stbstb. Nem csináltam belőle ügyet ahhoz képest sem, hogy a lány a második kerületben lakott, én pedig dolgozni sem dolgoztam akkor.
Nyilván, ha valamire nincs pénzem akkor nem találok ki olyan programot amiről tudom, hogy sok.
Változó van amikor ennél többet, van amikor kevesebbet, mikor milyen kedvem van. Egyezkedni lehet, de alapjáraton nem szeretem, ha a lány fizet.
31/f
Ennyire ne görcsölj rá a forintokra.
Ő mit dolgozik, hogy keres, mennyi idős?
Gondolj bele, egy mozi 2 emberre, nachos, kóla kb 5000.
Ha ez nem fér bele egy pasinak, az ne hívjon randira lányokat.
#7. ez igaz, randizás alatt egy 5000 ft-os mozizás “átlagos”, de az más mint rendszeresen költeni ennyit.
29 éves, infos, sztem netto 450 k-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!