Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első 3 randin 7200 ft-ot költött rám, ez átlagos, vagy több mint az átlag? Én rá 1500 ft-ot, alig akarta elfogadni. N
Ez átlagosnak számít, vagy kicsit több? Huszonévesek vagyunk.
Rám eddig ennél kevesebbet költöttek, első 3 randin összesen kb. 3000 ft-ot, ugyanez a korosztály. Ezért érdekel, hogy itt az oldalon másoknál hogy megy ez, kíváncsiságból kérdezem, kire mennyit költenek első pàr randin.
Tapasztalat, hogy aki az elején keveset költ a randipartnerére (barátnők körében is) az később is keveset fog.
Egyszerűbb dolgokat vettünk, de jobb helyekre mentünk, ő találta ki, pl. 2 sör 2000 ft, pizza és saláta 5500 ft.
A 4. randira én javasoltam ingyenes programot, de ő tervez strandot is, ami kiszámoltam 14.000 ft lenne összesen (és én egyébként egy sima hétvégi strandolásba nem tudnék beleadni 2500 ft-nál többet)
Azért nagyon érdekesek a válaszok, most minden pasi 20-tól 40-ig előadja a bonvivánt, hogy ez kb. nem is sok, ennyit sőt többet szokott ő is költeni randin a lányra/nőre.
Amikor meg másik topicban merült fel a kérdés, akkor kb. már aranyásó az is, aki hagyja kifizetni a kávéját, és különben is, miért költsön ő egy nőre 300 forintot.
Viccesek a pasik:D
23-as, menyasszony vagyok:)
A vőlegényem (mérnök, szintén 29 éves, 500 nettó+cafeteria), szintén az első pillanattól meghív. Mivel egyetemista vagyok, fel sem merült benne soha, hogy visszahívom, soha nem kicsinyeskedett velem. Sem első randin a kávémmal nem szarozott, sem másodikon a pizzával, harmadikon a koktéllal, sem pár hónap után a wellness hétvégével.
Ezért is csodálkozom azon a szarozáson, ami itt megy, hogy sok gyökér pasi elvi kérdést csinál egy szarságos kávé kifizetésből.
Most meg mindenki adja a bonvivánt.
A #25. miért lett 0% ? :DDDD
(Én felpontoztam őt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!