Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első 3 randin 7200 ft-ot költött rám, ez átlagos, vagy több mint az átlag? Én rá 1500 ft-ot, alig akarta elfogadni. N
Ez átlagosnak számít, vagy kicsit több? Huszonévesek vagyunk.
Rám eddig ennél kevesebbet költöttek, első 3 randin összesen kb. 3000 ft-ot, ugyanez a korosztály. Ezért érdekel, hogy itt az oldalon másoknál hogy megy ez, kíváncsiságból kérdezem, kire mennyit költenek első pàr randin.
Tapasztalat, hogy aki az elején keveset költ a randipartnerére (barátnők körében is) az később is keveset fog.
Egyszerűbb dolgokat vettünk, de jobb helyekre mentünk, ő találta ki, pl. 2 sör 2000 ft, pizza és saláta 5500 ft.
A 4. randira én javasoltam ingyenes programot, de ő tervez strandot is, ami kiszámoltam 14.000 ft lenne összesen (és én egyébként egy sima hétvégi strandolásba nem tudnék beleadni 2500 ft-nál többet)
Első 2 randin italnál ott álltam mellette mikor mondták mennyi, 3. randin pizzazásnál pedig vele szemben ültem mikor mondta mennyit ad.
Hogy nem lehet ezt tudni, hogy a partner mennyit fizet randin?
Minek? Épp emiatt vàlsz anyagiassá! Más zsebében turkálsz, nem veszed észre?!
Van egy mondás, ismered? "Ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el!" Lefordítom! A pasi a saját pénzét költi rád. Neked max annyit kellene tenned, hogyviszonzod a figyelmességét, már ha visszahívni nem tudod (amit lehet, el sem fogadna).. Ha strandolni mentek, készülj valami gusztusos meglepikajával, édességgel, bármivel. Lehet ez a kedvenc napteje is....de hogy minden forintját számon tartsd?! Az nagyon durva!
Azért maradt meg, mert nekem meglepően sok 2 db sörért 2000 ft és egy strandolásért 2 személyre 14.000 ft.
Aki nem keres sokat, annak szerintem ez meglepő. Amire pedig az ember rácsodálkozik, arra emlékszik min. pár napig.
Írtam, az exeimmel nem így volt, fele ennyibe sem kerültek ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!