Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy negyvenes évei vége felé járó, átlagos kinézetű és egzisztenciajú, de átlag feletti érzelmekre képes férfi találhat még partnert esetleg társat a fiatalabb, harminc körüli Nők között?
Talán a nem túl előnyös kinézetű nők között találhatsz olyan, aki épp erre vágyik. Ha már mindenképp fiatal kell.
A normál 30-as nők nem éppen az öregedő 50-es pasit várják. Általában.
Ahogy az előttem szólók írták.
Ha nem bánod inkább elmesélem a saját esetemet. 28 éves voltam, a pasi aki kitartóan próbálkozott nálam (egy átlagos kinézetű és érzelmekkel teli) vagy 47 körül. Egyrészt borzasztó öregnek láttam, másrészt engem taszított az az általa érzelemnek nevezett stílus, amit én egy ragadós, nyálas stílusnak láttam.
Nem akartam tőle semmit, egy kicsit nehezen fogta fel, mert nem értette, miért nem... de a lényeg, végül talált magának egy nőt, egy egyszerű falusi lányt, hogy is mondjam... nem túl szép arcú, kissé széles. De évek óta együtt vannak, gyerekük is született.
Úgyhogy, igen, van rá esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!