Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiestem a randizásból! Utoljára 20on évesen randiztam. Lassan 36 leszek! A korban hozzám passzoló lányokkal,hölgyekkel(ki minek érzi magát) hogyan kell randizni? Mik a javasolt programok ?
Tudom vicces a kérdés. Öniróniát éreztem amikor rájöttem, egy korombeli nővel nem biztos,hogy tudnék randizni. Ha igent mond valaki, akkor hová is hívjam el? Annó 20on évesen még ki tudtam jatszani az állatkert/park cukraszda,teázó...dolgokat. Amit a partnereim randiként nem kaptak meg 10en évesen,de a barátnőik megkaptak,vagy megkapták de spór kivitelben. Tudom, tapasztaltam egy perc alatt eldől a dolog. (A biztos nem és a talán igen). Minden 2. sikeres randim ugyanabban a parkban ért a csúcsra,padon űlve csókcsatában. De ha arra vezet az utam mostanában,csak 10en 20on éves párokat látok.
Tudom,tudom ,mozi az örök joker. Mondjuk ha az első percekben megvan a kémia akárni lehet de nem egy ismerkedős program,maximum utána egy (gyors) étteremben vacsora a film kibeszélésre.
Másik dolog a humor(om). Ha izgulok, és egy randin csak előfordul hogy izgul az ember, próbálok vicces lenni. Próbálok...akaratlanul is az vagyok. Ami lehet gyerekes ?
Szóval minden(is) érdekel a FELNŐTT randizásról!
"Ha igent mond valaki, akkor hová is hívjam el?"
Beszéljétek meg.
Hát én nem megyek, ha csak kitalál valamit és meg se kérdez, de minden nő más.
Itteni dolgokat ne vigyél oda. Szexizmus, stb.
Mozi az egyik legrosszabb randihely, mert két idegen ül egymás mellett egy filmet nézve.
Bármilyen hely jó, ahol van lehetőséged megismerni a másikat, beszélgetni. Lehet egy kávézó, lehet egy séta, nem kell túl bonyolítani.
Én értem miért akarsz korodbeliekkel randizni.
Nem láttad milyen helyes kis 22 éves luvnyák járnak szombat esténként bulizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!