Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy vele, hogy első néhány randin inkább csak ingyenes programok legyenek, csak hogy ne kerüljön szóba a pénzkérdés?
Nőként nekem alap lenne, hogy felajánlom, hogy ilyen helyzetben fizetem a részem és jólesne, ha a másik fél ezt visszautasítja. Mostanában sok első és második randin voltam és észrevettem, hogy kórosan kerülöm mindenféle pénzes helyzetet. Első randira egy sétával tökéletesen boldog vagyok, de harmadik-negyedik alkalomra kezd unalmassá válni, nem is nekem, inkább általában a másik félnek. Szerintetek van benne ráció, hogy ennyire próbálom kerülni a pénzes szitukat? Például ha sétát beszélünk meg és felvetődik beülni valahova, akkor elutasítom. Másnak is "kínos" az első olyan alkalom, mikor együtt költötök pénzt? Nem jár a fejetekben, hogy mi van ha elkölt rád 1-2 ezer forintot és aztán még egy-két randi és nem lesz semmi?
(Az anyagi helyzetem egyébként megengedné)
Ugyanitt: valaki tud ingyenes randiprogramot Budapesten? (Margit-sziget, Népsziget, Vár, Marina-part, Gellért hegy megvolt)
szerintem nem normalis, hogy ennyire ezen gorcsolsz. hogy akarnal igy tobbet a masiktol a kesobbiekben, ha egy italt nem akarsz vele egyutt meginni, mert juj kinos lesz a penz miatt.
szerintem az oke, ha elso randin a ferfi meghiv. nyilvan nem 20-30 ezres luxusetteremi szamlara gondolok, de parszer forintos kave vagy bor belefer. nem a penz, a gesztus. ha kinosnak gondolod, ajanld fel, hogy felesbe fizettek. vagy masodik randin te hivod vissza. megorulnek, ha 4-5 randi setalgatasaal telne, mert a masik feszeng a penzes szituaciok miatt.
4.
Kicsit érdekes az a része ennek a kommentnek, hogy "a te időd is pénz" - az övé nem? Vagy "há' úgyis csak jáccana"?
Az pedig kifejezetten bizarr, hogy teóriák és spekulációk alapján ítéled el a fiktív szereplőt, mert "há' a boltba úgyis többet költ - hülyeségekre" (hogy kinek mi a hülyeség az egy másik kérdés!)
#Kérdező
Emiatt nem kell aggódni, vagy felezitek vagy kifizeti ő majd, feltéve ha tisztességes vagy (és a kérdés feltételezi azt, hogy igen). Illik ilyenkor viszonylag visszafogottan fogyasztani, ez alapvető etikett. Főleg, hogy elriaszthatsz normális embert is azzal, ha a "hát úgyis ő fizet" szellemében aznap jöhet mindenből a "de luxe" változat.
De a pénzkérdés mindig kicsit kínos tud lenni, az emberiség megrontója a pénz, bármilyen közhelyesen is hangzik.
Első 2-3 randin még belefér a séta, de 4. találka alkalmával már tényleg unalmas, ha csak sétálgatunk valahol. Addigra már ki kell találni valami értelmes progit, hogy más témák is felmerüljenek és jobban megismerd a másikat
Amondó vagyok, hogy vegyél erőt magadon és állapodjatok meg abban, hogy felezitek a ktg-eket. Egy kv árát ne sajnáld már.
Szerintem rosszul fogod fel.
Második randin egy beültök valahova megisztok 1-2,pohár bort, kicsit mindketten oldódtok. Jót beszélgettek és elhívod magadhoz. A bortol kicsit ő is lazább, és könnyebben juttok el addig amiért találkoztatok.
Időben kiderül,hogy összeilletek vagy nem érdemes tovább energiát pazarolni a dologra.
Hogyha neked ez az 1-2 ezer forint sok akkor ínkább hagyd a randikat, ne fecséreljétek az időt.
Nem értem ezt a mizériát...Ha egy nő csak azért randizik velem..mert ingyen kv,tea,sör stb...akkor ő pont annyit is ér.
Ha te nem azért találkozol vele,hogy ingyen egyél igyál...akkor kit érdekel.Egy lovagias gesztus ,ha ő akar fizetni,ha nem akkor fizeted a saját részed.
Szerintem a legjobban úgy lehet elrontani a pénzes szitut ,ha a férfi felajánlja ,hogy fizeti a tied..te meg közlöd ,hogy nem azt majd te állod..Az kicsit olyan mintha azt mondanák ,hogy le vagy írva öreg gyors fogyasztunk azt menj isten hírével.
Ha meg nem akarsz olyannak tűnni de a randi végére kiderül ,hogy nem kérsz többet a srácból ..simán közölheted vele,hogy figy nekem ennyi elég volt..ha gondolod oda adom a részemet a pénzből azt felejtsük el egymást.
Például 40 felé már kicsit nevetséges az erdőben bóklászni andalogva elsőrandin.
Neeem, kirándulni majd a többediken nem az! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!