Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi idő után kerül szóba a párotokkal a pénzkérdés, hogy mennyit keres? Ha ő keres kb 165 nettót, ti meg 250 et, akkor biztos a kuka, , szegénynek"? Nem vicc a kérdés.
Nem tudom mikor került szóba, nem emlékszem. Nem lenne kuka, mivel sehol nem zavar, ha kevesebbet keres a párom, mint én. A saját keresetem érdekel általában.
Ha tartósan munkanélküli és / vagy iszonyú buta, azért nincs pénze, akkor lenne kuka, bár utóbbi esetben az első randiig sem jutnánk el.
Le leszek pontozva,de nem érdekel. :D
Igen. Mert szeretnék gyerekeket és a gyes és a gyed összege egy kész vicc... Írhatnám azt is, hogy csak egy "jelképes összeg", amolyan "tiszteletdíj". Senki nem gondolja komolyan, hogy abból el kéne tartanom saját magam + még a gyerekemet is.
Ehhez kell a párom fizuja is.
N
Engem nem zavarna, ha kevesebbet keresne a parom, HA tenyleg normalis munkaheye lenne es latnam rajta az igyekezetet, h hajlando dolgozni es torekszik ennel tobbre. Nyilvan az ingyenelo, lusta ferfiak szoba sem johetnek.
Perpillanat nagyjabol ugyanannyit keresunk a parommal, de nekem tobb juttatas, bonusz, eves utazas jar a cegtol, ahol dolgozom es ezekre ot viszeom magammal. Egyaltaln nem erdekel, h az o munkahelye ilyet pl nem tesz lehetove.
akkor jott szoba, h ki mennyit keres, amikor osszekoltoztunk.
3-as: Erre kaptam én a választ napokkal ezelőtt, mikor írtam, hogy szakítottam a párommal, mert csak minimálbért keres, hogy:
-A ffi is mehet gyesre,
-Nem is szerettem igazán.
Az általad említett példa a 165eFT nettó attól függ, hogy hol élsz. Kisvárosokban az emberek jelentős része ennél jóval kevesebbet visz haza, mégis van felesége, gyereke.
Akár honnan nézzük, egy gyerek születése és felnevelése döntő többségben bizonyos dolgokról való lemondással jár ma.
Vannak olyanok akik ezt bevállalják, hogy kevesebb jut havonta és vannak akik ragaszkodnak ugyan ahhoz a színvonalhoz gyerek mellett is.
Ezért nem hiszem, hogy bárkit is hibáztatni kellene.
A legtöbb ember azon van, hogy minél jobb élete lehessen és azért, hogy valaki miatt nem szeretne rosszabbul élni mint nélküle nem okolható.
26/F
Le leszek pontozva én is :D
Engem ez a felállás akkor nem zavarna, ha lenne tehermentes házunk/autónk(ha akarunk-kell). De ha még nem lenne saját ingatlan, vagy a hitelt kellene törleszteni, akkor 165 nettót magamnak is kevésnek tartanék, és a párom is arra biztatnám, hogy igyekezzen többet keresni. Illetve akkor mondanám még azt, hogy belefér, ha pályakezdőről van szó (én is ennyit kerestem pályakezdőként), szóval van remény, hogy idővel ez lassanként felfelé fog kúszni.
A párommal ez egyébként még az összeköltözés előtt felmerült. Ha nem is ilyen konkrétan számszerűsítve, de így nagyjából.
Volt egy csajom, középvezető volt egy cégnél.
nettó 350 volt neki egy hónapban,+50 rugó utalványban.
Én 150 et kerestem.
Mikor megismerkedtünk a sportos kinézetemért, és a stílusomért, viselkedésemért vonzódott hozzám.
Persze én egy 20 nm kis lukban éltem albérletben, ő meg a saját lakásában, budán a 2.kerben.
Mondta, költözzek hozzá.
Aztán gyorsan jöttek a ki kié, ki mennyit dolgozott ezért, meg hasonló beszélgetések, majd viták, majd az anyázások, majd egyszer megakart ütni.
Elkaptam a kezét, és az ágyra löktem, felpattant, majd nekem esett mint a bolond gyerek a bugócsigának, ha nem pörög.
Ekkor kapott egy tisztességes barackot, aludt egy kicsit utána.
mikor felébredt, mondta hogy pakoljak,és mehetek.
Összeszedtem a cuccaimat, majd mentem a szállóra, mert máshova nem volt mennem.
Képzeljétek!
Egy nap múlva írt 100 üzenetet, hogy ő mennyire bánja, szeret, hiányzok neki, bocsássak meg, és ezeknek végtelen számú variációját.
Megkérdezte hol vagyok, még oda is eljött autóval, no mikor ott élőben megjelent nem kis szenzáció volt(nagyon extravagáns nő volt kinézetben), hirtelen összeszaladt az egész szálló.
De nyeltem egyet, és ott mindenki előtt, elküldtem a pi.csába.
Sírt könyörgött, mondta, hogy őt minden pasi kihasználta eddig csak én nem menjek vissza.
kikísértem a kocsijához,és mondtam neki soha többet ne keressen.
Míg a szállón laktam(1 hónapig), nagyon sokszor láttam azt a fekete kocsit, amit vezetett, volt hogy többször is eljött arra.
Utoljára hagyott nekem a portásnál egy kulcsot, hogy a lakása kulcsa, azzal bármikor bemehetek, ha meggondolom magam.
A kulcsot a dunába dobtam, én meg hazaköltöztem,azóta is itthon élek,elég volt a városi csajokból.
Valai ezt írta:
,,Kicsit elgondolkodtam, hogy ez a tema most komoly, vagy bloff. Ha valakit az zavar hogy kevesebbet keres mint a masik, akkor azt a kapcsolatot megette a feszkes fene. "
Vagyis ott nincsenek érzelmek, sem szerelem, sem szeretet. Se tisztelet, se megbecsülés stb. Mondjuk a mai világban, ahol minden 2. pár elválik, és főként a pénz miatt, car világot élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!