Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lánynak nincs ideje,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak nincs ideje, akkor az rögtön kuka?

Figyelt kérdés

konkrétan társkeresőn van, hogy valaki 4 nap után válaszolt, hogy nem velem van a baj, hanem az idejével.

Szerintetek, ha valaki rögtön ezzel nyit (nem csak társkeresőn), hogy "nincs időm pasizni", vagy hasonló, akkor az abban a pillanatban kuka, és 180 fok elfordulás? Az egy burkolt "tűnj a pi.csába" ugye?

2015. júl. 1. 01:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Igen.
2015. júl. 1. 02:03
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Szelektív szemét.
2015. júl. 1. 02:05
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Minek magyarázkodnék 4 nap után egy idegennek, ha nem akarnék tőle semmit? Olyan nehéz elhinni, hogy nem volt ideje?
2015. júl. 1. 02:12
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem lép fel mindenki minden nap a társkeresőre,van ilyen.
2015. júl. 1. 02:18
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Pofonegyszerű. Akinek nincs párkapcsolata, annak nincs erre a célra szabadon tartott ideje, amiben malmozik.

Amikor lesz párkapcsolata, akkor majd csinál.

Nekem is volt kisebb gondom evvel: először egyáltalán nem volt időm a fiúra, 2-3 hónap alatt átrendeztem az időmet párkapcsolatosra; akkor meg túl sok volt neki az az idő, amennyit a számára fenntartottam.:)

Vagy nagyon csinálok valamit, vagy sehogy. Ez van.

2015. júl. 1. 03:37
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Vannak elfoglalt emberek, miért olyan nehéz ezt elhinni?
2015. júl. 1. 07:53
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Társkeresőre nekem is volt, hogy 3-4 napig be se léptem...
2015. júl. 1. 08:08
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

Nem feltétlenül "kuka".......

HA belemegy a találkozóba csak időt kér az egyeztetéshez,azzal semmi probléma. Ha tartja a szavát semmi kifogásolni valót nem látok a dologban ....lássuk be férfiként nagyon sok Nővel ezt csináljuk. Ha nem megy el találkozóra, utolsó pillanatban lemondja és nem próbálja meg jóvá tenni, akkor "kuka".

37F

2015. júl. 1. 09:05
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
ha nincs ideje minek keres pasit? am is alap szabály ne pazarold az időd olyanra, aki nem akarja az ő idejét rád fordítani!
2015. júl. 1. 10:47
 10/14 Noren1989 ***** válasza:

Igen, fiam, az kuka. Nem arányos a nyerhető haszon a belefektetett energiával.

25/F

2015. júl. 1. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!