Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak nincs ideje, akkor az rögtön kuka?
konkrétan társkeresőn van, hogy valaki 4 nap után válaszolt, hogy nem velem van a baj, hanem az idejével.
Szerintetek, ha valaki rögtön ezzel nyit (nem csak társkeresőn), hogy "nincs időm pasizni", vagy hasonló, akkor az abban a pillanatban kuka, és 180 fok elfordulás? Az egy burkolt "tűnj a pi.csába" ugye?
Pofonegyszerű. Akinek nincs párkapcsolata, annak nincs erre a célra szabadon tartott ideje, amiben malmozik.
Amikor lesz párkapcsolata, akkor majd csinál.
Nekem is volt kisebb gondom evvel: először egyáltalán nem volt időm a fiúra, 2-3 hónap alatt átrendeztem az időmet párkapcsolatosra; akkor meg túl sok volt neki az az idő, amennyit a számára fenntartottam.:)
Vagy nagyon csinálok valamit, vagy sehogy. Ez van.
Nem feltétlenül "kuka".......
HA belemegy a találkozóba csak időt kér az egyeztetéshez,azzal semmi probléma. Ha tartja a szavát semmi kifogásolni valót nem látok a dologban ....lássuk be férfiként nagyon sok Nővel ezt csináljuk. Ha nem megy el találkozóra, utolsó pillanatban lemondja és nem próbálja meg jóvá tenni, akkor "kuka".
37F
Igen, fiam, az kuka. Nem arányos a nyerhető haszon a belefektetett energiával.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!