Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy veszekedés után már rögtön beszélni akarok a másikkal?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom ki,de a másik fél kibírja nélkülem mit tegyek?2015. jún. 22. 16:47
1/10 anonim válasza:
Mert Te vagy a férfi.. Igaz e?? :D
2/10 A kérdező kommentje:
Nem ellenkező nem :D
2015. jún. 22. 16:54
3/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.Néha én is gáznak érzem,de legalább nincsenek elfolytási problémáink :D
4/10 anonim válasza:
Igy akar tovabb buntetni, daccol. Mar pedig akkor is neki van igaza, gondolja o.
5/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Szerintem szimplán nem szeretjük ha konfliktusban vagyunk valakivel, aki fontos nekünk meg a vita hevében egy kicsit elmegy az agy és mikor vége csak akkor tudatosul benned, hogy ennek megint semmi értelme nem volt,mert se a probléma nem lett megoldva és most már beszélni is büdös. Van ilyen, valaki haragtartó és van, aki pedig nem.
6/10 anonim válasza:
Hasonló a kérdésem: mit tegyek, hogyha ő(L) a vitát csak úgy egyből le akarja zárni, egyből szívecskéket küldeni, de én pedig ilyenkor annyira le vagyok hangolva, hogy nincs kedvem vele beszélni, vagy akár szívecskéket küldeni?
7/10 anonim válasza:
Ne menjetek bele a vitába netes beszélgetés során, hanem csak személyesen próbáljátok ezeket megoldani.
8/10 anonim válasza:
De ha személyesen még nem találkozunk egy ideig?
9/10 anonim válasza:
Akkor meg skypeon próbáljátok meg inkább videóhívás közben megbeszélni nem írásban. Nekünk kevésbé agresszív lefolyású így a vitáink,mint írásban.
10/10 anonim válasza:
Én képes vagyok oldani a feszkót vita után. Csak a bunkó szomszédommal nem kommunikálok. Ő kezdte, és nem hiányzik a barom feje! De partnerrel nem olyan vészes egy vita! De a bunkó pasik okosabbak mint egy értelmes nő! (maguk szerint)
F-60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!