Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak nincs ideje, akkor az rögtön kuka?
Figyelt kérdés
konkrétan társkeresőn van, hogy valaki 4 nap után válaszolt, hogy nem velem van a baj, hanem az idejével.
Szerintetek, ha valaki rögtön ezzel nyit (nem csak társkeresőn), hogy "nincs időm pasizni", vagy hasonló, akkor az abban a pillanatban kuka, és 180 fok elfordulás? Az egy burkolt "tűnj a pi.csába" ugye?
2015. júl. 1. 01:49
11/14 anonim válasza:
Nekem volt olyan időszakom, amikor tényleg nagyon sok volt a dolgom, és azt se tudtam, hol áll a fejem, csak beszélgetni mentem fel ilyen oldalra, nem kifejezetten társat keresni (külföldivel angolul pl.), nem ígértem senkinek semmit. Plusz apám még abban az időszakában volt, amikor ha nem voltam otthon (és nem munkában), akkor többször is rám telefonált gyors egymásutánban, engem meg ez nagyon bosszantott (pl. BKV-n nem hallom a zajban, ha csörög a telefonom, aztán mikor megnézem, ott volt a sok nem fogadott hívás). Nekem ez kellemetlen volt, mások előtt főleg. Szóval nem akartam találkozni senkivel, illetve reménykedtem benne, hogy hátha alább hagy apám ellenőrzési kedve (sokáig tartott, tovább, mint az még elfogadható). Volt, akivel mondjuk találkoztam volna, és halogattam, időt kértem, hátha közben változnak körülöttem a dolgok, de mire változtak, azt nem várta ki, hisztizni kezdett. Hát, ez van, ebből én is lemértem, mennyire türelmes és elfogadó ember.
12/14 Noren1989 válasza:
Utolsó válaszoló: Te megtetted volna ugyanezt érte?
13/14 anonim válasza:
Ha érdekel eléggé valaki, akkor igen. Én kiváró típus vagyok. Már csak a körülményeim és családom miatt is. Mellettük nehéz ismerkedni, lévén, nekik senki nem elég jó, még én sem. Volt, akit ők üldöztek el. Én tudok várni.
14/14 Noren1989 válasza:
Nincs több kérdésem, köszi. Azt hiszem, h te sem az átlag magyar nőt testesíted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!