Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randi után 2 nappal keresett a srác, de? Ez mit jelent a fiúknál? Kuka?
Figyelt kérdés
Azóta (kb. 2 hete) a beszélgetéseink nem egybefüggőek, és semmi lényegiről nem szólnak. Miért keresett meg, ha annyira mégsem érdeklem?
Talira rá sem merek kérdezni, mivel jelenleg még 1-2 hétig messze vagyunk egymástól.
2016. márc. 27. 21:37
1/8 anonim válasza:
Kérdezz rá kerek-perec, hogy ő mit gondol a folytatásról, van-e értelme stb.!
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
A kérdésem arra irányult, hogy szabaduljak meg tőle, és keressek mást? Ezt szeretnék ilyenkor a férfiak? :D
2016. márc. 27. 22:30
4/8 anonim válasza:
Ne viccelj kedves kérdező !
Meg akarsz tőle szabadulni ? Akkor le fognak csukni !
Ezt te sem akarhatod...Szerintem van kevésbé drasztikus megoldás is.
5/8 A kérdező kommentje:
Haha, nem elásni akartam, de most hogy mondod :D
2016. márc. 27. 23:08
6/8 anonim válasza:
Én szívesen bevállalnálak téged,még a kukába sem tennélek ki,sőt,ha szeretnéd leborotválnám a hátadon lévő szőrt is.
;)
7/8 A kérdező kommentje:
Azt megköszönném, már nagyon visszanőtt :D
2016. márc. 27. 23:21
8/8 anonim válasza:
A legjobb az egyenes beszéd. Magyarázd el neki, hogy ez a bizonytalanság nem pálya, ő a férfi, ha töketlen, akkor keresel másikat. Erre úgyis kiderül, mi az igazság. Meg persze az is fontos, hogy te mit akarsz, nekem úgy jött le, hogy adnál esélyt a dolognak, de ami most van, az kevés. Hát ezt is elmondhatod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!