Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor legjobb az első randi időpontja nappal vagy este? És azon belül milyen helyen?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 22:26
1/6 anonim válasza:
Amikor ráértek mindketten. Nekem este volt és mozi, de csak azért, mert a lányt már előtte pár évvel is ismertem.
2/6 anonim válasza:
kortól függ.. estefelé SZERINTEM jobb.Randira én egy csendes békés parkot javasolok ahol sétálgattok és beszélgettek.. esetleg beültök valahova enni
3/6 anonim válasza:
Kérdés, hogy hol. A 8. kerületben estére nem szerveznék randit. Bár ott nappalra se. :D
Mindenesetre első randin még nincs kellő bizalom, szóval esti randinál mindenképp forgalmas helyet illik választani. (És igen, én az esti találkozók híve vagyok.)
4/6 anonim válasza:
Szerintem hangulat szempontjából sokkal jobb az este. Koradélután olyan mintha valami munkahelyi meetingre mennél. Meg este már (általában) nem kell utána máshova menni időre. Legalábbis illik úgy szervezni mindkét félnek.
6/6 anonim válasza:
Napközben. Nyilvános helyen, ahol van lehetőség beszélgetni, nincs nagy hanzavaj, vagy tömeg.
Így mindketten megléphettek ha a másikról kiderül hogy irritáló/szociopata/ijesztő/nem jön be/nincs közös téma. Elsőre a bizalom kiépítése a fő, és tisztességesz ember nem hozza már alapból kiszolgáltatott helyzetben a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!