Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a pasi már kuka ugye?
Figyelt kérdés
Aki lemondja azért a barátnőjével együtt alvást, hogy másnap kipihent legyen a családi ebéden.
Eddig is sejtettem hogy nem szerelmes belém, de ez bebizonyította én úgy érzem. Sosem rúgtak még belém ilyet :(
Hogyan lehet felkészülni lelkiekben a szakításra? Nekem ez lesz az első :(
2015. nov. 12. 22:38
1/7 anonim válasza:
ez ma hanyadik kérdés ahol a srác sz@rba se nézi a csaját.... tényleg ez kell nektek ez! nem a kedves törődő férfi......
2/7 anonim válasza:
Ez azért elég durva, ilyen marhaság miatt küldeni a /dev/null-ba egy jó szexet, valószínűleg nem vagy álmai nője. :D
3/7 anonim válasza:
Ha csak alvás lett volna akkor igen, kuka.
Ha viszont többet akartál és nem érted meg, hogy ki kell pihennie magát, akkor magadat kukázd.
4/7 anonim válasza:
Kuka :D Hát ez jó :D Mekkora egy utolsó tapló senki vagy, kérdező :D
5/7 anonim válasza:
Ilyen hülye kifogást!
Kérdező, ez a pasi nem hogy nem szeret,de sz arba se néz!
Bizony kuka!!
6/7 anonim válasza:
Latod kerdezo? Az alfa kulsobe szerettel bele, nem tudsz ugy fozni mint anyuci. "csaladi ebed": a het fenypontja. :-D
7/7 anonim válasza:
Jó kis kifogás,állítom hogy vagy a haverjaival bulizik vagy van egy másik nő akinek az ágyában pihen.Kuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!