Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye arról, ha egy nő/csaj megy a pasi után, vagy hogy a nő küzd a pasiért?
Akármi is a legtöbb ember véleménye. Egy jó pasi után sok nő fut és teper. Legfeljebb ezt nem híreszteli és nem büszkélkedik vele, csak szépen titokban és sunyi módon csinálja, de ha a barátnőjéről kitudódna ilyesmi, akkor őt szanaszét hordaná mindenféle lotyónak és szajhának és szétkürtölné mindenkinek.
Egy csúnya fiú meg még 30 korában is szűz... ilyen az élet.
Jó szex?
Szerelem?
Szeretethiány?
Vagy csak eszelős... mindegy melyik nemről beszélünk.
Én nőként annak a híve vagyok, hogy a férfit helyzetbe kell hozni, tehát adok neki annyi biztatást, amennyit csak kell, viszont hagyom, hogy ő tegye meg a végső lépést.
Ha nem csapja le a magas labdákat, akkor nem futok utána...
A párommal is így jöttem össze.
Mert az én véleményem az, hogy nem alacsonyodok le, hogy még én menjek egy pasi után, akármilyen helyes is!
A női büszkeségemet sértené.
Ha kellek a pasinak akkor kellek, ha nem akkor mehet a levesbe.
És milyen pasi/férfi már az, aki elvárja hogy egy nő küzdjön érte?
#3-as
Ha "magas labdákat" adsz egy pasinak, akkor nyomulsz rá, egyértelműen.
Valójában mindig a nő az, aki kezdeményez. Ő adja meg az első jelzéseket a férfinak, egy pillantás, egy önkéntelen hajigazgatás, dzájrágcsálás, ruhaigazbatás, vagy egy kis mosoly formájában. (És mindezt többnyire anélkül teszi, hogy ennek tudatában lenne.) A pasi pedig csak akkor kezd el foglalkozni az adott nővel, ha az alap flörtjeleket megkapta. (És ez is öntudatlanul történik.) A pasi ekkor újra meg újra meggyőződik ezekről a jelekről, ilyenkor már tudatosan. Egyetlen pasi se kezd olyan lánnyal, akitől nem kapott flörtjelet, ha csak nem piás, vagy kőbunkó. ;)
Szóval nem igaz, hogy a nő nem kezdeményez. Dehogynem! Csak ő ravaszabban csinálja, és akkor a legravaszabb, ha nem csak ösztönből képes "zöld jelzést adni", hanem tudatosan is. :)
Azonban ha ezekre a jelekre a pasi nem reagál pozitívan, akkor lehet bármennyire teperni, lehet küzdeni, nagy valószínűséggel abból se lesz siker.
Javaslom, mélyedj el picit a témában. A pasik totál járatlanok a nonverbális kommunikációban, de attól még csinálják! ;) És remekül el tudják árulni magukat, ha bejön nekik egy nő. :) Meg azt is, ha nem...
Tisztában vagyok a flörtöléssel és randizással. Ez mind így is van.
De egy kapcsolatban, vagy épp egy szakításnál (ahol a pasi szakított)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!