Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell megfelelően feldolgozni egy szerelmi bánatott?
Az a baj velem hogy hamar szerelmes leszek bárkibe aki kicsit is törődik velem, vagy foglalkozik velem mert gyerekkoromban senki se törödött velem ebből kifolyolag sokan lelki szemetesnek használnak vagy kihasználnak :( figyelem zavarom van es szeretethiányom van mert gyerekként sosem éreztem magamat se biztonságban sem ugy hogy kellek szükség van rám 3testvérem van és nem én voltam és vagyok a kedvenc még mindig.
A mostani pasival volt a leghosszabb kapcsolatom és igy őt a legnehezebb feldolgoznom sokan mondják ne csináljak magambol hülyét akinek már nem kellek ne fussak utána nehezen megy a feldolgozás neki már uj nője is van nekem még nincs uj pasim.
Erre nincs úgymond recept, mert mindenkinek más jön be, segít. De, ha azt teszed, amiben örömöd leled és le tud kötni figyelmed, akkor az már haladás.
De az idő segít. Tudom tapasztaltam.
Ez,de ismerős valahol...
Ha már mással van,akkor mindig jusson ez eszedbe és hogy neki ez nem jelentett annyit.
Aztán majd megint lesz valaki,akibe beleesel és utána már könnyebb lesz.
Az a baj, hogy ilyenkor hajlamosak az emberek begubózódni és hallgatni a sírós zenéket meg nézegetni a régi közös képeket....és nemigen mozdulnak ki otthonról.
És képtelenek elhinni azt, hogy nála van jobb, és lesz jobb, mert csak ő a legjobb és mással sosem lesz olyan jü...bla bla bla.
Ki kell mozdulni kérem, vásárolni, sétálni, mosolyogni másokra meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!