Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vinnétek el a randevú alanyotokat? Milyen lenne egy tökéletes randi számotokra? Milyen programokat csinálhatunk egy téli, jelen esetben decemberi radevún?
Ahogy mondják, most ott a vásár, nagyon hangulatos ha besötétedett.
Előtte meg beülni valahova kajálni, sok jó kis hely van. Én pl a Wasabiba vinném.
A Wasabi nagyon jó!!!
A Running sushi&Wok -ra célszerű asztalt foglalni.
Télen nekem bármilyen beltéri program szimpatikus, aminél nem azért érzem, hogy lyukra megy a pasas vagy a testemet akarja nézni végig (pl. ne szaunázni meg fürdőbe vigyen, ill. ne vigyen szobára)... pluszpont, ha olyan a hely, ahol lehet beszélgetni, vagy a programnak van olyan része. Tehát pl. mozi csak akkor, ha előtte vagy utána elmegyünk valahova máshova. Szabadtéri programokat ilyenkor nem szeretem, mert fázós vagyok, és ilyenkor az az érzésem, hogy sóher, és nem érdekli, hogy lefagy a popóm, de ő egy centet nem akarna fizetni, mert "lehet, hogy nem ajánlja fel a fizetést a potyaleső ribi".
Tehát ami szimpatikus: kávézó-teázó, étterem (nem kell feltétlenül puccos), bowling, biliárd, múzeumlátogatás pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!