Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiestem a randizásból! Utoljára 20on évesen randiztam. Lassan 36 leszek! A korban hozzám passzoló lányokkal,hölgyekkel(ki minek érzi magát) hogyan kell randizni? Mik a javasolt programok ?
Tudom vicces a kérdés. Öniróniát éreztem amikor rájöttem, egy korombeli nővel nem biztos,hogy tudnék randizni. Ha igent mond valaki, akkor hová is hívjam el? Annó 20on évesen még ki tudtam jatszani az állatkert/park cukraszda,teázó...dolgokat. Amit a partnereim randiként nem kaptak meg 10en évesen,de a barátnőik megkaptak,vagy megkapták de spór kivitelben. Tudom, tapasztaltam egy perc alatt eldől a dolog. (A biztos nem és a talán igen). Minden 2. sikeres randim ugyanabban a parkban ért a csúcsra,padon űlve csókcsatában. De ha arra vezet az utam mostanában,csak 10en 20on éves párokat látok.
Tudom,tudom ,mozi az örök joker. Mondjuk ha az első percekben megvan a kémia akárni lehet de nem egy ismerkedős program,maximum utána egy (gyors) étteremben vacsora a film kibeszélésre.
Másik dolog a humor(om). Ha izgulok, és egy randin csak előfordul hogy izgul az ember, próbálok vicces lenni. Próbálok...akaratlanul is az vagyok. Ami lehet gyerekes ?
Szóval minden(is) érdekel a FELNŐTT randizásról!
Köszönöm a válaszokat!
#6 én is elűlnék e meleg vízben(na de hölgyek írjátok ha nem igaz) kevés nő meri megmutatni magát első randin bikiniben.
#7per pillanat nincs de nemrég volt egy bár fiatalabb és anyuka volt. Randi nem volt rossz,de ezt még letolltam a 20on éves randizási stílusomban. Lentebb még mesélek róla.
#8 Mozis dologban egyet értek, bár életem legspontánabb randiján kus séta után ott kötöttünk ki,bár a hölgy szexhiányos volt, közepes elvárások,és szex legyen.
#9 vagy csak pénzért/koktélért állnak szóba velem és nem biztos hogy sokat tudunk beszélgetni.
Közben volt egy lánnyal 2x0.5 és 1 rendes randink. A randi nem annyira adta, témái hogy megvan neki,de már rég volt szex és (gondolom gyorsan ki akart probálni) nagyon be van indúlva rám és nálam akar aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!