Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfit már dobtál mert csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfit már dobtál mert csóró programokkal akarta megúszni a randizást?

Figyelt kérdés
pl. hülye gyalogkirándulással ahová elég pár szendvics, meg közben izzadjál le és még fárasztó is, meg hogy sétáljatok meg hasonló szánalmas ovis programok.

2022. júl. 13. 20:33
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
50%

28

Miért kellene téged etetni--itatni???

Mert hajlandó vagy randira eljönni, ami a te érdeked is és még te fikázol le mást, mert "ilyenre" nem kíváncsi valaki?

Lefektetés előtt egy mesét is kérsz bizonyára, reggel meg csodálkozol, hogy olcsó voltál, "egykávés menet" lényegében, azt megérdemled:DDD

2022. júl. 15. 09:36
 32/44 anonim ***** válasza:
50%

26

A tarifád egy vacsi-mozi és utána mehet a "maci a málnásba", tényleg olcsó vagy:DDD

Van egy csokim és egy 2 perces macskaharc mozim! Tehát, megvehetlek:D

De miért érdemelnéd te meg, hogy bárki költsön rád, ezt magyarázd meg???

Azért, mert eljöttél egy talira? Nem érzed ezt szánalmasnak?

2022. júl. 15. 09:39
 33/44 anonim ***** válasza:
Egyrészt! Az, hogy ezeket megteszed, ALAP! Ez csak rajtengedély, nem vagyok köteles dugni veled ezért! Szerintem teljesen rendben, hogy nem igy gondolod, jogod van hozzá, hogy ne fizess se vacsit, se mozit, de nekem is jogom van elutasitani teged, ha kezdemenyezel! Nem baj, ha ezeket nem teszed meg, majd megteszi ezer másik!
2022. júl. 15. 13:49
 34/44 anonim ***** válasza:

33

Gusztustalan, hogy valaki már lejmolással indul csak randira...pfff

"...megteszi ezer másik!" Szép kis "nőci" vagy, ha 1000 másik megteszi-neked:DDD

Nincs bűntudatod, hogy kihasználsz 1000 férfit?

2022. júl. 15. 13:53
 35/44 anonim ***** válasza:
83%
Senkit nem kell etetni és randi időszakban ez mehet akár kölcsönösen is, de akit egy kávé ára padlóra küld, az inkább maradjon marokmarcsinál. 😁
2022. júl. 15. 13:57
 36/44 anonim ***** válasza:

Nem! És már nem érint ez az egesz randizós nyavalya, mivel vőlegényem van! - 1.5 éve vagyunk együtt, és soha eszébe nem jutott, hogy bárhol én fizessek, noha közös b.számlára érkezik a fizetésünk!

De mint irtam, eleve nem kezdek (nem is kezdtem soha) olyan férfival, akinek gondot okoz egy mozi/vacsi kombó kifizetése, vagyis, nem használtam ki senkit! Senkinek nem fogtam pisztolyt a fejéhez egyetlen étteremben sem

2022. júl. 15. 14:01
 37/44 anonim ***** válasza:

35

Nem a kávé ára a lényeg, hanem, hogy alapelvárásnak gondolja valaki, mert "eljött őfensége"...

2022. júl. 15. 14:03
 38/44 anonim ***** válasza:

37,

Sokaknak úgy is megterhelő, ha mindenki fizeti a saját fogyasztását. Na, ez az, ami oltári gáz.

Kerülni kell azokat, akik elvárják az ilyesmit. De szerintem ha szimpatikus a másik, akkor ösztönösen kedveskedni akar az ember. Ha ezt elvárásnak fogja fel valaki, tényleg ne randizzon.

2022. júl. 15. 14:12
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Az vagyok, aki írta, hogy nem szeret télen sétálni.

Pár éve, mikor még havas volt a tél, randiztam egy sráccal. Neki az volt a terve randira, hogy sétáljunk egy kicsit a Dunaparton. Nem fújt a szél, nem esett a hó, nem volt vészes, elsétáltunk a Szabadság hídig az Erzsébet hídtól. Ott kitalálta, hogy üljünk le egy padra a parkban. Mondom oké, de ismerek amúgy egy aranyos kis kávézót a közelben, nem lenne kedve esetleg inkább melegedni? Nem, neki így jó.

Jó neked - gondoltam magamban. Nekem akkor kicsit hűvös volt, meleg kabát ide vagy oda, de gondoltam oké, majd akkor később. Ránk sötétedett, kb fél óra alatt úgy átfagytam a padon, hogy beszélni nem tudtam rendesen a vacogástól, mondom na, most már csak-csak nézzük meg azt a helyet. Nem vészesek az árak, trust me. Mi lenne, ha helyette sétálnánk még?

Mondom ne haragudj, de nem, én nagyon fázom, nem szeretnék beteg lenni, nekem muszáj valahol megmelegednem. Jó, elindultunk a Kálvin tér felé, aztán kifejtette, hogy ő a második randitól szokott ilyen fizetős programokra menni.

Itt már fel voltam baszva, még az is jobb lett volna, ha elsőre megmondja, minthogy túráztat a hidegben. Mondom neki semmi baj, miért nem ezzel kezdted, majd felezünk (amúgy ez sem volt szimpatikus, mert előtte mindenki meghívott, de még 20 éves voltam, kolis, megszoktam, hogy olcsó bort iszunk az emeletes ágy tetején beszélgetve és azt is randinak hívjuk).

Én kértem egy kávét magamnak, ő kért valami forrócsokis akármit, sütit meg valami üdítőt és így vígan elvolt vele, háromszoros áron. Hát mondom jó, erre úgy látszik telik, csak velem kell hatalmi játszmákat játszani.

Bónusz: meg is fáztam pont, ahogy jósoltam.

Vőlegényem ehhez képest még arra is rádumált, hogy maradjunk vacsorázni, pedig másnap védése volt és olyan csapzottan jelent meg munkából rohanva, hogy meg sem ismertem hirtelen kép alapján. Azóta is azzal basztat, hogy miattam kapott négyest. :D

Nézd, lehet ellenszenvesnek lenni, de azzal elfogadod azt is, ha nem lesz folytatás. És lehet kicsit előzékenynek lenni, benne a potenciális veszéllyel, hogy félreismerted a randipartnered és ezért visszaél ezzel. De amíg mi havonta egy-két randit szervezünk le, azt is úgy, hogy előtte már elég meggyőzőek a beszélgetéseink abból a szempontból, hogy megéri folytatni randin, addig sok férfi ott akar elkezdeni ismerkedni és ott akarja lenyűgözni a nőt azzal, hogy zavarbaejtő számlát fizet ki. Nekem is volt ilyen randim, nem lett folytatás, aztán kaptam a fejemhez, hogy kihasználtam. Végülis csak kétszer akartam én meghívni az első meghívás után, de mindegy. Mondtam neki, hogy ha ennyire traumatizált téged a helyzet, átutalom a részem utólag is, de nem kell a nőgyűlölő maszlag. Az már bántotta volna a hiúságát...

Nem vagyok egy vén csirke, 22 évesen ismertem meg a párom, 4 éve együtt vagyunk. De ha valamit, azt mellette és az exeim mellett megtanultam: nem vacakolok ilyen férfiakkal. Nem éri meg. Ahogy nem vacakolok azzal sem már jó rég, hogy azért kutakodjak és keressek mindenféle fogamzásgátlási módszert, mert valaki nem akar gumit húzni. Nekem ennyit nem ér az, hogy összhangot teremtsek bárkivel, akivel nincs alapból összhang és ha 'neadjisten újra kikerülnék a piacra úgymond, biztos nem lenne már ahhoz idegzetem, amihez 17-20 évesen még volt.

Azóta ráadásul én sem vagyok csóró, van normális állásom, látom, hogy mennyire nem nagy dolgok ezek és tényleg, mennyire alap.

2022. júl. 15. 14:23
 40/44 anonim ***** válasza:
80%

És alap alatt azt értem, hogy a szemüveged árát sem fizetteted ki a randialanyoddal, hogy láthasd, a ruhád számláit sem nyomod az orra alá, arról már nem is beszélve, mi van akkor, ha valaki egy olyan embert hív randira, akinek a szép, vállig érő vörös haja tetszett meg (fodrász), a szép, tónusos teste (kondibérlet, megfelelő étrend), a szép selymes bőre (bőrápolás, szérumok, vitaminok - mikor egy naptej 5000???).

És lehet dalolni, hogy dehát ezt magadért teszed elsősorban. Igen, és a randit nem magadért is teszed?

Az, hogy teremtesz egy megfelelő környezetet a személyes ismerkedésre, alap, bizony.

Ha neked ehhez kell venned egy pokrócot és csinálni pár szendvicset? Akkor az az alap.

Ha hideg van és azt kell orvosolnod, beülni egy helyre alap.

Te hívod el az illetőt, basszus. Alap, hogy megteremted a körülményeket. Tiéd a lehetőség, hogy olcsó helyet válassz.

És arra is tiéd a lehetőség, hogy olyan embert hívj el, akit nagyjából már ismersz és valószínűleg megéri.

Hajrá ;)

2022. júl. 15. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!