Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfit már dobtál mert csóró programokkal akarta megúszni a randizást?
Figyelt kérdés
pl. hülye gyalogkirándulással ahová elég pár szendvics, meg közben izzadjál le és még fárasztó is, meg hogy sétáljatok meg hasonló szánalmas ovis programok.2022. júl. 13. 20:33
1/44 anonim válasza:
Ne normális vagy? Én annak is örülnék ha a párom velem izzadna.
2/44 anonim válasza:
Van aki ezt szereti , van aki pedig a drága programokat , van aki vegyesen.
Nettó feszült kerdezőt érzek
3/44 anonim válasza:
Nem. Mert nincs kit dobjak. Megakarom uszni az ősz hajszalaim befesteset, mert az havi 10 ezer, meg akarom uszni a 10 ezer ftos havi ranctalanitokremet is, nem lakkozom a kormom, nem parfumozok, nem sminkelek mert az is draga. Nincs csak par ruham a turibol, amibol tobbszori mosasra se jon ki a szag es meg akarom uszni hogy 6000 et kiadjak egy uj bluzert. Tesztat eszem tesztaval mert az olcsobb es nem szedek a hajamra, boromre vitamint se. Torik, matt, de legalabb megusztam havi 5000et. Kar hogy meg senki se hivott igy randizni...
4/44 anonim válasza:
🤣
Én szeretem a nyaralást is és a hosszú (kb 30 km-es) sétákat is.
Első egy két talin Én nem igen akarok drágább programot, aztán ha szimpik vagyunk akkor jön minden sorba.
Párommal sose számoljuk ki mennyit fizet bele, gyalog túra is van bőven. Nem tudom ebbe mi a gyerekes?
N 30
5/44 anonim válasza:
Nem, de lustaság miatt már igen. 😉
6/44 anonim válasza:
az ilyen lusta semmire kellő nő nem is kellene sok embernek hosszú távon.. persze férfi a kérdező kamu nőként előadva magát !
7/44 anonim válasza:
Akkor te a szexet is kerülöd, mert megizzadhatsz tőle! De "jó"parti lehetsz:DDD
8/44 anonim válasza:
Igen! Ebbol 16 évesen kinőttem. El sem kezdenék olyan kapcsolatot, ahol a férfi nem képes kifizetni egy vacsorát....
9/44 anonim válasza:
A golddiggerek minden bizonnyal, nekik csak az számít mennyi a suska, mivel lehet villantani hova vitte el a pali. Normális nő meg a programot, a közös időtöltést értékeli nem a zsetont nézi.
10/44 anonim válasza:
"persze férfi a kérdező kamu nőként előadva magát"
Így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!