Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan toltotte a hetveget? Milyen programokon voltatok? Sikerult ismerkedni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 14:07
1/9 anonim válasza:
Pesten sétáltam a belvárosban, ketten kértek cigit, ennyi.
2/9 anonim válasza:
Én gyereknapon voltam a hétvégén. Voltak jó kis zenés programok.
3/9 anonim válasza:
A kérdező iconyat bebaszhatott a hétvégén, hisz kedd van...
4/9 anonim válasza:
Betegen dolgoztam, mert nem volt meg a létszám. Elmeséltem a főnöknek, hogy képzelje el, szabadnap után táppénz fog következni. :p
30/f
5/9 anonim válasza:
Egész hétvégés program volt nálunk, jó volt kicsit bóklászni az emberek között.
Néhány szimpatikus szolíd nőt hosszan megcsodáltam. Nem, ismerkedni nincs kedvem, nem is vagyok olyan élethelyzetben, de azért jól esett kicsit gyönyörködni.
majd egyszer...
6/9 A kérdező kommentje:
Nem bactam be, nem szokasom. A Bakats teren voltam a haromnapos Reformatus Zenei Fesztivalon. Misztral, moldvai tanchaz, nepzene, Ismeros Arcok Zenekar, sok jazz es faklyas felvonulas.
2017. máj. 30. 14:40
7/9 anonim válasza:
" Ismeros Arcok Zenekar"
Ejj, ha ezt előbb tudom...
8/9 A kérdező kommentje:
Kar, hogy nem voltal ott, minden koncert ingyenes ilyenkor, es tenyleg szinvonalas, kulturalt rendezveny. Minden majus utolso hetvegejen rendezik, jovore ne mulaszd el. Sok fiatal lany volt egyedul az IA koncerten is, nagyon jo volt a hangulat. A fiuk megint ragyogtak a szinpadon, a Nelkuled c. szam pedig a raadas volt. Es a fesztival zarasakent elenekeltuk a Himnuszt. Csodaszep, csodajo, csodakerek volt minden.
2017. máj. 30. 15:32
9/9 anonim válasza:
Pénteken és vasárnap ügyeletes voltam, szombaton meg pihentem a pénteki ügyeletet és életem első TRX óráját. Élmény volt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!