Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólit le engem senki sehol? Miért nem jön magától oda egy srác sem ismerkedni?
Mosolygós vagy ? Általában jó kedved van ?
Kívülről milyen vagy ? :D
Annyi tényező van. Meg aztán egyre kevesebben szaladnak oda lányokhoz és szólítják le őket, szerintem.
Köztük én is leálltam már ezzel, mert mindig a rossz helyzetet fogtam ki.
Kezdődik!
Merre laksz? Dobj egy fényképet a közösbe ,majd valaki aki meglát az utcán szimpátia esetén leszólít.
Neked nem is kell tudni róla,hogy "megtervezett" az akció.
Romantikus ,nagy találkozásnak lesz álcázva.
Lehetséges okok: kifejezetten csúnya vagy (alkat vagy arc szempontjából), kivételesen szép vagy annyira, hogy nincs önbizalmuk leszólítani (gondolom nem ez a verzió áll fenn és ez is elég ritka jelenség) illetve a harmadik lehetőség (és amire én tippelek), hogy az égvilágon semmi gond nincs veled, de vagy olyan búvalba**ott/világfájdalomtól átitatott esetleg durván flegma/nagyképű ábrázatod/kisugárzásod van, amire a pasik többsége úgy reagál, hogy "Áhh, hagyjuk, inkább nem."
Legyél kedves, életvidám, aranyos és adj a külsődre (sport). Ha ez mind megvan akkor nem hiszem, hogy ne lenne a jövőben szerencséd.
igazad lehet :O
lehet hogy 2 havonta kellene tisztalkodnom ,az 5 honap helyett :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!