Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a férfi olyan nővel ismerkedni, aki szemlátomást nem illik hozzá?
185cm vagyok, 2 párom sem érte el a 160-at, egy másik pedig éppen.
Szerintem egyikük sem gondolt, hogy nem illek hozzájuk, ha már több évet velem voltak.
Igen! Határozottan igen!
Ez nagyon fontos!
Én mindig ellenőrzöm, hogy a lány magassága, testalkata, hajszíne mennyire fog menni hozzám.
Utána elviszem a fotóját egy grafikus ismerősömhöz, aki retusál rá menyasszonyi ruhát, meg tesz mögé két gyereket fehér léckerítéses házzal, és egy spániellel, mert kíváncsi vagyok, hogy az esküvőnkön, és a későbbi életünkben hogyan fog mutatni, például mi van, ha a hajszíne nem megy a spánielhez majd?
És a legfontosabb, hogy egy Vogue címlapot is készíttetek, meg egy Bors magazinosat, mert ugye az esküvőnkről majd a média is beszámol, és ha nem elég fotogén, akkor rosszul fogunk mutatni a képeken.
Ha mindez megvan, akkor már csak egy genetikai vizsgálat a fontosabb markerekre, és mehet az első randi.
"lassan már ott tartunk ismerkedés alatti mint egy állásinterjún.."
Az állásinterjú könnyű. Ott mindkét fél tudja mit akar, és 1-2 sikertelen keresés után feladja a fizetés/tudás álmait, így relatív gyorsan megtalálják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!