Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb elfeljeteni azt, akivel kisebb volt bár az érzelem, de őrült nagy vonzalom, mint fordítva?
Voltam már szerelmes, felnőtt vagyok. És igen, igazi szerelmek voltak, nagy vonzalommal.
Viszont volt már úgy, hogy nem alakult ki mélyebb érzelem (bár lettek) viszont kettőnk közt olyan , de olyan erős vonzalom volt, hogy mikor vége lett, megviselt. Nagyon.
Lehet, hogy hülyén hangzik, főleg mert én is úgy hiszem, hogy a szerelem egy igen erős érzés, és egyértelműen magába foglalja a szexuális vonzalmat, de miért lettem előtt túl olyanon akibe szerelmes voltam és volt vonzalom is, mint azon akit talán nem is szeretek, de a köztünk lévő kémia mindent elsöpört?
Nem fordítva kéne legyen?
Normális hogy egy meghitt romantikus ölelést előbb el tudok engedni, mint azt akitől hmmm. lecsúszott a bugyim?
62/ Nem mert máshoz is vonzódtam már, és szerelmesen is volt kva jó szex.
Szóval nem, legyen kedves valaki fejtse meg, miért akadunk rá egyetlen személyre ennyire, mély érzésektől független
Bennem van ugyanez ez az erzes kérdező....
És keresek kajtatok de senki nem olyan... lehet kedves aranyos odaadó a világ legjobb embere is lehet de akkorsem olyan vele lenni!!
Ha rá gondolok szárnyalnék már most ....!! És nem lehetek vele, ez ijesztő gondolat hetek óta alig alszom. Jó megoldást vagy a miértekrt én sem tudom, bàr tudnàm
31N
Kérdező, és neked van ötleted erre az ellentétes érzésre? Hogy idegesít a lénye, a személye is, ilyen-olyan negatív érzést érzel iránta, de mégis ennyire vonz? :D
Vagy valaki másnak?
Úgy gondolom, hogy a vonzalomhoz nem kell, hogy a másik szerethető ember legyen. Persze nyilván ne egy sorozatgyilkos legyen, de mivel nem szerelem, így nem kell, hogy mély érzéseid legyenek. Ettől függetlenül a kémia működhet.
Hogy én miért utálom ennyire? Mert egy tuskó. De a vonzalom ott van. Sajnos.
Viszont nem egy flegma kcsög, nem így van gond vele,. Kedves mosolygós és irritáló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!