Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nehezebb elfeljeteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehezebb elfeljeteni azt, akivel kisebb volt bár az érzelem, de őrült nagy vonzalom, mint fordítva?

Figyelt kérdés

Voltam már szerelmes, felnőtt vagyok. És igen, igazi szerelmek voltak, nagy vonzalommal.

Viszont volt már úgy, hogy nem alakult ki mélyebb érzelem (bár lettek) viszont kettőnk közt olyan , de olyan erős vonzalom volt, hogy mikor vége lett, megviselt. Nagyon.

Lehet, hogy hülyén hangzik, főleg mert én is úgy hiszem, hogy a szerelem egy igen erős érzés, és egyértelműen magába foglalja a szexuális vonzalmat, de miért lettem előtt túl olyanon akibe szerelmes voltam és volt vonzalom is, mint azon akit talán nem is szeretek, de a köztünk lévő kémia mindent elsöpört?

Nem fordítva kéne legyen?

Normális hogy egy meghitt romantikus ölelést előbb el tudok engedni, mint azt akitől hmmm. lecsúszott a bugyim?

2021. ápr. 16. 12:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:

Mivel kedves 50 nem kértem elemzést. És igen, másoknál jobban ismerem a saját érzéseimet, meglepő.

Kérdezni sem kérdeztem olyat, hogy más mit gondol ez mi lehet

És érdekes elég sokan értik, hogy ez nem szerelem, ez csupasz vonzalom.

És igen, akinek ez magas ne írjon. Nem a kérdésre válaszolnak.

És vicc, hogy azzal jössz lekezelő vagyok, mert leírják, hogy ha nem lenne akadály köztünk hétköznapi dolognak élném meg. Ezt áruld már el honnan tudod?

Ki is a kettőnk közül a lekezelő? Én aki kérdezek és másra felelnek, vagy az aki leírja, hogy én hogy érzek, ill. adott esetben hogy éreznék.

És igen, sajnálom azokat akiknek ilyenben nem volt részük, mert bár roppant nehéz dolog, mégis sok minden csak nem hétköznapi.

És PONT a végén. Innentől csak olyannak reagálok aki érdemben szól hozzá

2021. ápr. 16. 19:32
 52/68 A kérdező kommentje:

Ja és még annyit, hogy még azt is elfogadom, ha más azt írja, hogy SZERINTE...De ha visszaolvasod itt mindenki egyetemes igazságot közöl.

Nem szerinte szerelmes vagyok, hanem tuti az. Nem "lehetséges" hogy ha folytatódott volna nem így éreznél, hanem tutira így lenne.

Nos picit uncsi. Mintha egy falka 15 évessel leveleznék

2021. ápr. 16. 19:34
 53/68 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszoltam, pont azért, mert átéltem ugyanezt: azért nehezebb elfelejteni, mert ez a szerelem és amit annak hittél, de könnyebb volt elengedni, az erős érzelmi kötelék és szimpátia volt, ahogy egy másik hozzászóló is leírta.
2021. ápr. 16. 19:36
 54/68 A kérdező kommentje:

Na hát erről beszélek. Te átélted szted uezt, és ezért nálam is tuti ez van. Nem érzékeled, hogy én viszont nem akarom lenyomni a torkodon hogy az nem volt szerelem, csak durván erős kémia, és amit erős köteléknek éreztél az szerelem volt

(egyébiránt nem voltam még erős érzelmi kötelék meg szimpátia alapon szerelmes. Szerelmes abba voltam, akihez erősen vonzódtam és szerettem is. Nagy szerelem is volt)

Pont

2021. ápr. 16. 19:41
 55/68 anonim ***** válasza:

50es válaszoló vagyok.

eszméletlen mennyire frusztrált vagy :)

Nem kértél elemzést, de azért ilyen kérdéseket teszel el hogy "e miért lettem előtt túl olyanon akibe szerelmes voltam és volt vonzalom is, mint azon akit talán nem is szeretek, de a köztünk lévő kémia mindent elsöpört?"

Erre sok embernek az a válasza ami, el kell tudni fogadni, és ha ennyire kiborít és hiszti fészekké tesz az ellenvélemény, nem kell kiírni a kérdést :) üdv!

2021. ápr. 16. 19:57
 56/68 A kérdező kommentje:
55. Remélem most tényleg végleg elmentél :)
2021. ápr. 16. 20:00
 57/68 anonim ***** válasza:

Szerintem te nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy én voltam, aki erősítettem bármit is. Ezen kívül az 50 és az 55ös választ írtam én. Úgy gondoltam még ezt azért itt hagyom, ha már ennyi energiát befektettem egy ilyen 2 bites ember kérdésének a megválaszolásába :)

Szerintem hívd fel a csávót, hátha megint "lecsúszik tőle a bugyid" és te kicsit lenyugszol, mert ha vele is ilyen vagy, nem csodalom hogy nem akarsz bele zúgni.... mert egy ilyen ripacs szerelmét tuti senki nem akarná viszonozni, de még arra jó lehetsz hogy csússzon a bugyi :)))

2021. ápr. 16. 20:15
 58/68 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem emlékszem írtad-e ezt. Le is feküdtetek?
2021. ápr. 16. 20:40
 59/68 A kérdező kommentje:

57. Látom nem kopsz le. Ilyenkor jön a személyeskedés.

58. Igen

2021. ápr. 16. 20:58
 60/68 anonim ***** válasza:
Csak mert arra gondoltam, a meg nem élt vele való szex szorulhatott beléd ilyen erős érzésként. De ezek szerint nem.
2021. ápr. 16. 21:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!