Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme újra próbálkozni nála, kérni egy második esélyt?
1-es!
Számomra vonzó volt a kezdettől fogva, mint most kiderült ő csak szimpátiát érez.
5-ös!
Azért mert így még nem éreztem senki iránt. Szeretnék harcolni érte.
5ös vagyok. Az egy dolog, hogy te többet érzel iránta, az meg a másik, hogy ő meg nem. Tiszteletben kéne tartani, ha ő nem akar tőled semmit és nem pedig, ráerőltetni magad, mert ezzel csak taszítod.
Velem is volt már, hogy randiztam egy sráccal, nálam se volt meg a testi vonzódás, pár randi után normálisan elmondtam neki, hogy a részemről ennyi volt. Megértette? Nem. Hónapokig hébe-hóba zaklatott, hogy adjak egy második esélyt kettőnknek, menjünk el ide-oda. A vége az lett, hogy mindenhonnan letiltottam.
Te kérdező, mennyire örülnél fordított esetben egy ilyennek? Mert gondolom neked se tetszene, ha valaki nem értene a nem szóból és zaklatna..
5-ös!
Zaklatni nem fogom, egy utolsó üzenetre gondoltam, amiben leírnám, hogy miben látom az okokat, amik ide vezettek, milyen hibákat követtem el. Azt mondta, ha szeretném tarthatjuk a kapcsolatot. Arra gondoltam mellette maradok hátha sikerül meghódítanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!