Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek van értelme újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme újra próbálkozni nála, kérni egy második esélyt?

Figyelt kérdés
2 hónapja ismerjük egymást. Szakított velem, mert testi vonzódást nem érez irányomban, nem szerelmes belém. Én úgy érzem rengeteg hibát elkövettünk, főként hogy az érzéseinkről nem beszéltünk nyíltan egymásnak. Kialakulhat még a szerelem vagy 2 hónap alatt már ki kellett volna?

2020. aug. 15. 10:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom nincs veszítenivalóm, talán még könnyebb is lesz a továbblépés, ha kiírom magamból a bennem levő gondolatokat, érzéseket. Ha ő nem akar semmit, akkor határozottal el fog utasítani, és ekkor többet nem fogom keresni.
2020. aug. 15. 14:31
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha alapból nem akarna semmit tőlem, azt szerintem 1-2 randi után a tudtomra adta volna, 2 hónapig nem várt volna vele. Nem igazán értem az indokát.
2020. aug. 15. 14:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Uh kérdező, nehéz a felfogásod úgy látom. Ha leírod, ha nem, az ő döntése ugyanez lesz! Csak magadat járatnád le.
2020. aug. 15. 14:42
 14/21 A kérdező kommentje:
Sok példa van arra, hogy barátságból is kialakul szerelem. Jelenleg nem akar a párjának, de később ez még változhat.
2020. aug. 15. 14:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen, van rá pèlda, de azok esetèben van köztük kèmia. Köztetek nincs, legalábbis az ő rèszèről.

Most mire jó, hogy ámítod magad?

2020. aug. 15. 15:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Kérdező te felfogod, amit mondott neked az illető? Vagy neked, hogy jön le az a mondat, hogy “nem érez testi vonzalmat irányodban”? Egy egészséges ember ezt már az első alkalommal is érti.
2020. aug. 15. 15:13
 17/21 A kérdező kommentje:
16-os! Hogyne fognám fel, de szerintem ez nem mindig van meg rögtön az elején. Néha kell hozzá, hogy a két fél jól megismerje egymást. Vannak párok, akik fél vagy egy évet is várnak az első szexig vagy addig, hogy kimondják, hogy szeretik egymást. Az ilyen pároknál sem lehet erős testi vonzalom a kapcsolatuk elején.
2020. aug. 15. 15:31
 18/21 anonim ***** válasza:
A testi vonzalom már az első találkozónál kiderül. Akikről írsz, náluk is ugyanúgy kialakult már a legelején. Az más kérdés, hogy miért döntenek a várakozás mellett. Itt emberünkben nem alakult ki, hiába próbálta meg veled. Ebben a történetben te vagy, aki nem érti meg azt, hogy nem. Elmondhatja 50x is, te akkor is más okokat keresnél. Kíméld meg magadat tőle inkább!
2020. aug. 15. 15:44
 19/21 A kérdező kommentje:
Valamit láthatott bennem, hogy 2 hónapig találkozgatott velem. 1-2 randi után elfogadnám, hogy nem jövök be neki, de 2 hónapig nem pazarolta volna rám az idejét feleslegesen, ha semmit sem érez. Ezért gondolom, hogy még egy őszinte beszélgetést megér a dolog.
2020. aug. 15. 15:56
 20/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ti nem jártatok, hogy szakítania kellett veled. Annyi történhetett, hogy 2 hónapig találkozgattatok aztán rájött, hogy nem akar tőled komoly kapcsolatot. Az is lehet, hogy időközben talált valaki jobbat és őt választotta helyetted. Ezt el kéne engedned.
2020. aug. 15. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!