Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb elfeljeteni azt, akivel kisebb volt bár az érzelem, de őrült nagy vonzalom, mint fordítva?
Voltam már szerelmes, felnőtt vagyok. És igen, igazi szerelmek voltak, nagy vonzalommal.
Viszont volt már úgy, hogy nem alakult ki mélyebb érzelem (bár lettek) viszont kettőnk közt olyan , de olyan erős vonzalom volt, hogy mikor vége lett, megviselt. Nagyon.
Lehet, hogy hülyén hangzik, főleg mert én is úgy hiszem, hogy a szerelem egy igen erős érzés, és egyértelműen magába foglalja a szexuális vonzalmat, de miért lettem előtt túl olyanon akibe szerelmes voltam és volt vonzalom is, mint azon akit talán nem is szeretek, de a köztünk lévő kémia mindent elsöpört?
Nem fordítva kéne legyen?
Normális hogy egy meghitt romantikus ölelést előbb el tudok engedni, mint azt akitől hmmm. lecsúszott a bugyim?
30/Más is olvassa az oldalt gondolom
31/ éN már nem csodálkozom ezen. Tipikus :)
Viszonylag egyszerű a válasz. Ezt úgy hívják, hogy önsorsrontás. Van egy könyv(érzelmileg eretlen szülők felnőtt gyerekei a címe) ebben van benne, hogy minél inkább derült égből villamcsapaskent ér a "szerelem" annál jobban kell vigyázni. Ilyenkor beindulnak ezek az önsorsrontó folyamatok amik régen jó célt szolgáltak, de felnőttként csak szívunk miatta.
Kikerulni ezt nem igazán lehet, max úgy, ha jön ez az érzés akkor tudatositod magadban, hogy ennek nem lesz jó vége és messzire elkerülöd az illetőt.
A másik, hogy igaz szerelem soha nem fog ilyen villamcsapasokbol kialakulni.
Amit a Disney mesékben lehet látni, az a való életben kamu.
Illetve még egy fontos dolog, hogy nagy ő sincs. Kicsi meg max közepes ő-k vannak és majd idővel egymás mellett lesztek naggyá.
33. Sajnálom, hogy így éled meg. Nálam volt nagy szerelem villámcsapásból :)
Nagy ő is létezik, bár lehet neked nem, Ki tudja?
Hát jó szarul van kitalálva. Van a villámcsapás meg az őrült szexuális vonzalom, aminek úgyse lesz jó vége soha, meg a langyos fos.
Csodálatos.
Mondjuk tényleg így működik, én is látom. Életemben ha egy igazi nagy és beteljesült szerelmet láttam már, akkor sokat mondok.
De mi van, ha ez nem önsorsrontás, hanem a gyávaság miatt van így? A könyvet nem olvastam, így nem tudok vitázni vele, de én a gyávaságot látom ilyen esetben a legfőbb oknak.
Mert akadályok mindig lesznek a nagy szerelmek előtt. Könnyű annak a szerelemnek beteljesedni, ahol nincs semmilyen akadály, nem kell semmit beáldozni, minden klappol, összeillő az élethelyzetünk, mindenki jól jár. Csak hát ehhez még szerelmesnek se kell lenni.
Ahol akadály van és veszteség és mégis egymást akarja a két fél, az a szememben nagyobb szerelem. De gyávaság miatt nem lesz belőle soha semmi tartós.
#33 De itt most nem is igaz szerelemről beszélünk.
Szex, szex, szex, tiszta szexuális vonzalom, semmi más. :D
Nem vagyok szerelmes. Mert az lennék, tennék érte. De pont ez a bosszantó. Hogy ez a kva erős vonzalom még most is itt van, és ilyen hatással van rám.
Pedig együtt megölnénk egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!