Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb elfeljeteni azt, akivel kisebb volt bár az érzelem, de őrült nagy vonzalom, mint fordítva?
Voltam már szerelmes, felnőtt vagyok. És igen, igazi szerelmek voltak, nagy vonzalommal.
Viszont volt már úgy, hogy nem alakult ki mélyebb érzelem (bár lettek) viszont kettőnk közt olyan , de olyan erős vonzalom volt, hogy mikor vége lett, megviselt. Nagyon.
Lehet, hogy hülyén hangzik, főleg mert én is úgy hiszem, hogy a szerelem egy igen erős érzés, és egyértelműen magába foglalja a szexuális vonzalmat, de miért lettem előtt túl olyanon akibe szerelmes voltam és volt vonzalom is, mint azon akit talán nem is szeretek, de a köztünk lévő kémia mindent elsöpört?
Nem fordítva kéne legyen?
Normális hogy egy meghitt romantikus ölelést előbb el tudok engedni, mint azt akitől hmmm. lecsúszott a bugyim?
Ugyanez történt velem szeptemberben, igaz októberig tartott, de az a pasi, ahogy megláttam kész.. nekem onnantól kezdve Ő volt az, aki kellett. Ilyen erős vonzalmat a négy éves kapcsolatomban egyszer sem, ő meg rögtön kiváltotta bennem ezt a még nem is ismert erős vonzalmat. A szex is valami eszméletlen volt. Sajnos vége lett, aztán felkeresett de nem akartam a bábuja lenni. Azóta se találkoztam ilyen pasival, pedig volt pár randim.
Remélem azért, ha lesz kapcsolatom legalább ennyire erősen fogok vonzódni a szerelmemhez. És én sem vagyok már annyira fiatal.. 25 leszek. :D
Szerintem nem sokszor érezzük ezt a nagy vonzódást, pedig milyen jó is lenne, csodás érzés. Szerintem amúgy, ha majd eljön az, aki megfog testileg-lelkileg egyensúlyba kerül ez a kettő dolod, mármint a vonzalom és a a meghitt romantika.
4 Bevésődött 😂 egyébként tényleg valami ilyesmi érzés. Még csak megfejteni sem tudom, hogy miért pont ő. Persze külsőleg is elalélok, de hogy mitől lett ez az őrült vonzalom. És én is ettől félek, hogy évek után is meg fog gyötörni, mert nem mostanában lett vége, de ha meglátom, vagy elég egy fotó már úgy kell lefognom magam, hogy ne keressem fel. És igen, elég egy pillantása.
5 Elfogadom, mások vagyunk :)
6 Hát én 25-öt elhagytam már pár kanyarral. Volt már egyensúlyban vonzalom és szeretet mármint szerelem vonzalommal, de ahogy te írtad. Hát párkapcsolatban nem éreztem ezt a mindent elégető tüzet.
"ezt a még nem is ismert erős vonzalmat" Na ez. Tudod, hogy volt már igen erős vonzalom (nekem eddig még párszor előtte) de mintha szintet lépne.
Hiszek benne, hogy fog jönni valaki, akinél meglesz a szerelem, és lesz vonzalom, de most úgy érzem, hogy ez a fajta kémia ebben az életben egy emberhez fog kötni. Sajnos :/
Pont ezzel kínlódok én is. Épp feletted van a kérdésem. :D
Őrület, hogy mire képes egy szexuális vonzalom. Szinte mindent felül ír. Az idő múlását, a másik természetét, egyszerűen nem múlik. Valóban, ahogy már írták. Bevésődik az ember elméjébe.
8 linkelnéd kérlek? köszönöm :)
9 Őszintén csak sajnálni tudlak ezért a válaszért. Nyilván sokat csalódtál már, hogy ezzel nyugtatod magad. Egyébiránt senki nem mondta, hogy nem volt semmi, nem tudom hol olvastad. Sőt , továbbmegyek kölcsönös volt ez a vonzalom. De persze neked ez hétköznapi , ezesetben viszont irigyellek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!