Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után vonzalom ?
Felnőtt emberek (harminc felett) tapasztalataira lennék kíváncsi.
Olyan szakítás után , ahol még nem teljesedett ki a kapcsolat, de véget vetettek neki, és nálatok már megvolt az erős vonzalom, mennyi idő kellett, míg elmúlt?
Komoly válaszokat szeretnék kapni. Köszönöm.
Tehát voltak kölcsönös érzelmek, de főleg a túlzó vágyak.
Ha egy nőhöz vonzódsz, meddig tart?
Valóban a nők éreznek tovább ilyet? Könnyen el tudtál búcsúzni a vágyaditól? Vagy még hónapok után is az illető hozott lázba?
1. Köszönöm szépen :)
Igazából azért írtam a harmincat, mert nem szeretnék olvasni 14 éves kamaszpanaszt.
Én is így vagyok. Félig beteljesült volt mondjuk nálam. És őszintén, már hónapok teltek el, és eléggé kutyául vagyok még mindig. Ciki vagy sem, de hiába voltak érzelmek, a szexuális vágy olyan erős, hogy az félretesz mindent. De mivel nincs folytatása, jobb is, hogy nem találkozunk. Pláne kettesben :D
3. Uh, hát ez sajnos, vagy nem sajnos, de nehéz.
Én úgy hiszem, hogy igazán szerelmesek életünk során nem leszünk túl sokszor. És van az a mindent elsöprő.
Nem tisztem tanácsokat osztogatni, de 5 év, és még mindig nem zártad le legbelül. És őszintén akár okkal zártad le, akár nem, akár lenne vele valami, akár nem, egyértelműen nem a mostani párod számodra az igazi.
Nem bántás, de az alapján sose maradj egy kapcsolatban, mert nem akarod a másikat megbántani. Lehet szereted, de még így, öt év távlatából is jobban a másikat.
És de, ez megcsalás. Úgy hívják érzelmi, és ez a rosszabb. Mert te inkább vele lennél.
"nem érdemli meg,hogy otthagyjam" ez nem érdem kérdése, nem díj vagy :)
Nem lehetsz valakivel szánalomból. Ebből az egy válaszodból lejött, hogy nincs az a nagy szerelem, de az kellene, hogy legyen. Mi lesz évek után? És igen, megérdemli hogy elhagyd, mert lesz esélye megtalálni azt, aki hozzá jobban illik.
Egyedül lenni tudni kell ;)
Hát légy erős, hozz jó döntést :)
Szakítottunk mert nem illetünk össze sok mindenben. Jött a legyünk barátok szöveg, találkoztunk barátilag
De mint mondják a jó szex hozzá láncol, szinte felváltva kerestük egymást kamu indokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!