Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után vonzalom ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után vonzalom ?

Figyelt kérdés

Felnőtt emberek (harminc felett) tapasztalataira lennék kíváncsi.

Olyan szakítás után , ahol még nem teljesedett ki a kapcsolat, de véget vetettek neki, és nálatok már megvolt az erős vonzalom, mennyi idő kellett, míg elmúlt?

Komoly válaszokat szeretnék kapni. Köszönöm.

Tehát voltak kölcsönös érzelmek, de főleg a túlzó vágyak.

Ha egy nőhöz vonzódsz, meddig tart?

Valóban a nők éreznek tovább ilyet? Könnyen el tudtál búcsúzni a vágyaditól? Vagy még hónapok után is az illető hozott lázba?

2021. márc. 8. 21:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
69%
Bár én még nem vagyok 30,de leírom. Nemrég lett vége a kapcsolatomnak egy lánnyal, aki nem adta be a derekát, sejtheted milyen okból. Várni szeretett volna, én sem erőltettem annyira, ha szólt, mindig leálltam, nem csináltam belőle problémát, de olyan szintű kémia volt mindezek ellenére köztünk, hogy a mai napig eszembe jut, és bánom a dolgot, szerintem ezt ő is. Ez már kb 4 hónapos dolog, kopik is az emléke, de ez még egy ideig "fájni" fog úgy érzem.
2021. márc. 8. 21:49
 2/30 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm szépen :)

Igazából azért írtam a harmincat, mert nem szeretnék olvasni 14 éves kamaszpanaszt.

Én is így vagyok. Félig beteljesült volt mondjuk nálam. És őszintén, már hónapok teltek el, és eléggé kutyául vagyok még mindig. Ciki vagy sem, de hiába voltak érzelmek, a szexuális vágy olyan erős, hogy az félretesz mindent. De mivel nincs folytatása, jobb is, hogy nem találkozunk. Pláne kettesben :D

2021. márc. 8. 21:57
 3/30 anonim ***** válasza:
69%
5 éve szakítottunk,külföldre költöztem,párkapcsolatban élek.31 éves vagyok,de szinte minden nap eszembe jut.Egy hete írt,hogy menjek vissza hozzá.Teljesen összezavarodtam.Nagyon pocsékul vagyok.Rosszul érzem magam,mintha megcsaltam volna a jelenlegi párom.Nyilvàn okkal szakítottam vele anno,de a jelenlegi párommal nincs meg az,ami vele megvolt.Ugyanakkor nem érdemli meg,hogy otthagyjam.Félek,ha vissza is mennék hozzá,megbànnàm.De attól is félek,hogy életem végéig nem tudom kiheverni a kapcsolatunkat,ahogy ő sem.
2021. márc. 8. 22:39
 4/30 A kérdező kommentje:

3. Uh, hát ez sajnos, vagy nem sajnos, de nehéz.

Én úgy hiszem, hogy igazán szerelmesek életünk során nem leszünk túl sokszor. És van az a mindent elsöprő.

Nem tisztem tanácsokat osztogatni, de 5 év, és még mindig nem zártad le legbelül. És őszintén akár okkal zártad le, akár nem, akár lenne vele valami, akár nem, egyértelműen nem a mostani párod számodra az igazi.

Nem bántás, de az alapján sose maradj egy kapcsolatban, mert nem akarod a másikat megbántani. Lehet szereted, de még így, öt év távlatából is jobban a másikat.

És de, ez megcsalás. Úgy hívják érzelmi, és ez a rosszabb. Mert te inkább vele lennél.

"nem érdemli meg,hogy otthagyjam" ez nem érdem kérdése, nem díj vagy :)

Nem lehetsz valakivel szánalomból. Ebből az egy válaszodból lejött, hogy nincs az a nagy szerelem, de az kellene, hogy legyen. Mi lesz évek után? És igen, megérdemli hogy elhagyd, mert lesz esélye megtalálni azt, aki hozzá jobban illik.

Egyedül lenni tudni kell ;)

Hát légy erős, hozz jó döntést :)

2021. márc. 8. 22:54
 5/30 anonim ***** válasza:
47%

Szakítottunk mert nem illetünk össze sok mindenben. Jött a legyünk barátok szöveg, találkoztunk barátilag

De mint mondják a jó szex hozzá láncol, szinte felváltva kerestük egymást kamu indokkal.

2021. márc. 13. 20:36
 6/30 A kérdező kommentje:
5. Fiú vagy vagy lány?
2021. márc. 13. 20:44
 7/30 anonim ***** válasza:
Férfi 35
2021. márc. 13. 21:44
 8/30 A kérdező kommentje:
Hát barátkozni azzal, akinek letépned a nadrágját.... :D
2021. márc. 13. 22:48
 9/30 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ a szakítás utáni érzelem, hogy a szakítás miért következett be, mi történt a két fél közt pontosan.
2021. márc. 14. 09:42
 10/30 A kérdező kommentje:
9. Mert nem lehetett folytatás. Nem volt összeveszés.
2021. márc. 14. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!