Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megfigyeltétek ezt már?
Figyelt kérdés
Amikor egy nőnek vége lesz egy hosszú ideig tartó kapcsolata - általában akkor amikor őt dobják - akkor frizurát vált?
Három közeli ismerősnél is észrevettem.
Ez vajon tudatos lehet vagy tudat alatti?
2019. aug. 30. 19:34
1/10 anonim válasza:
Szerintem náluk ez az új élet része.
Vagy azt is el tudom képzelni, hogy hirtelen elkezdenek adni magukra, hogy lássa a férfi “mit veszített”.
Vagy csak gyorsan új pasit akarnak fogni.
2/10 anonim válasza:
Semelyik kapcsolatom végén nem változtattam frizurát,de még a színét sem.
3/10 anonim válasza:
Nekem sok ismerősöm havonta vált frizurát:) és évek óta kapcsolatban van
4/10 anonim válasza:
Kapcsolat közben is láttam ilyent,nem véletlenül.
5/10 anonim válasza:
Én folyton váltogatom a színét, és a fazonját is. Pedig lassan 4 éve kapcsolatban vagyok.
Ez szerintem inkább az adott illetőtől függ. Vannak, akik folyton változnak, mint én, vannak, akiknek kell valami kiváltó ok. Nem feltétlenül szakítás, de valami nagyobb esemény mindenképp.
6/10 anonim válasza:
Én is csináltam már ilyet :) De nem azért, hogy minél előbb pasit fogjak :DDD Egyszerűen csak kellett a változás, meg jól esett. Mindig amikor a tükörbe néztem, elmosolyodtam, mert szépnek éreztem magam, ami egy szakítás után valljuk be nagyon jó érzés.
7/10 anonim válasza:
Néhány - nem mindegyik - nőnél a külső/frizuraújítás = új kezdet. Mint ahogy némely válás utáni férfinél az edzés/fogdehérítés//fodrász, stb... Azért ehhez nem kell freudi pszichoanalízist prezentálni...
8/10 anonim válasza:
Amikor egy korszaknak vége van az életükben akkor szoktak ilyet csinálni. Új frizura lehet a megújulás, de a lázadás jele is, a lényeg hogy felhívja magára a figyelmet.
9/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Jobban akartam magam érezni a bőrömben, kellett valami váltás.
10/10 anonim válasza:
Igen, ettől várják a csodát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!