Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeltétek már hogy akinek tucatneve van, unalmas személyiség, és felesleges kapcsolatba bonyolódni vele?
Hát, ennél nagyobb marhaságot régen olvastam :D
Nincs tucat nevem, mégse vagyok jó party. Szóval itt bukta az egész elmélet :P
Tehát álmaid pasija Iszmail Oláh Akhilleusz.
Lehet, hogy nem ugyanazt értjük izgalmas személyiség alatt...
Kérdező! Komolyan érdekelne, mi vitt rá arra, hogy ezt ide kihányd.
Jól van, ha te úgy gondolod, felesleges a kapcsolat, annál jobb, legalább meghagyod a kiss zoltánokat, szabó lászlókat annak, akik a néven kívül, más szemszögből is tudnak értékelni egy férfit.
Akármilyen fura, kérdező beletrafált. Ha nem is ilyen durván, hogy Kovács Pisti unalmas, Dugovics Titusz izgató. De pszichológusok kutatták, és tényleg van kimutatható összefüggés a nevünk és a személyiségünk közt.
Nem mágia, én arra tippelek hogy ha egy gyakori nevű ember minden bemutatkozása után azt tapasztalja, hogy őt unalmasként kezelik, mert az a sztereotípia él a nevével szemben, akkor egy idő után ezt tudomásul veszi és tényleg unalmasan kezd viselkedni.
Azt is kimutatták, hogy ha valaki nevet változtat, akkor a személyisége is kicsit változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!