Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfigyeltétek már hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeltétek már hogy akinek tucatneve van, unalmas személyiség, és felesleges kapcsolatba bonyolódni vele?

Figyelt kérdés
Csak példákat mondok,Tóth Janiktól kezdve a Kovács Pistikéig ... Most gondoltam bele,hogy akármilyen kapcsolatom volt,az illetők mindig egyedi vezetéknevekkel rendelkeztek,nem tucatnevek voltak.
2017. okt. 29. 06:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem aludtad ki magad rendesen? Pedig most egy órával több jutott elvileg!
2017. okt. 29. 08:03
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy másik kategóriában a gyerekvállalásnál imádnák a kérdésed.

Teljesen ki tudják utálni a tucatneveket adó szülőket, és leszólják őket a semmilyen személyiségük és ízlésük miatt.

Szerintem inkább a név hangzása vagy kapcsolatban az ember személyiségével, és persze az, hogy egy Dzsesszikát nem feltétlen 2diplomás orvos szülők fognak adni a gyereküknek, így az is számít, hogy a sok kis Józsi nagyrészt hasonló közegben nőtt fel.

Amúgy ennek az elképzelésnek még kevesebb lehet a tényleges értéke, mint a horoszkópoknak, mivel ott részletes leírást olvashatnak az emberek és elkezdenek úgy viselkedni, ráerősíteni azokra a tulajdonságokra, amiket olvasnak, így olyanná is válnak.

Szerintem hagyd ezt a dolgot.

Amúgy én Kriszti vagyok, leginkább csak Attilákat szerettem és találtam érdekesnek. A különleges nevű emberekkel nem nagyon jöttem ki eddig, de nem a nevük miatt, egyszerűen így hozta az élet, az Alexanderek meg a Gábrielek sosem voltak az eseteim igazán, mármin akikkel eddig találkoztam.

2017. okt. 29. 08:27
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ma is tanultam valami újat, pedig már 30 fölött vagyok 😊

Ezért szeretem ezt az oldalt :D

2017. okt. 29. 08:47
 14/25 anonim ***** válasza:
66%

És kérdező téged hogy hívnak? Gondolom valami különleges, és ritka. Különleges, mert ilyen kérdést nem tesz fel akárji, és ritka, mert ez egy ritka nagy phaszság.

Lehet nehezen fog átmenni az amit most írok, de szerinted elképzelhetetlen az, hogy más oka van annak hogy csak különleges nevűeekkel hozott össze a sors? Egészen pontosan hány "Kis" meg "Nagy" ismerősöd van? Ha a "Kis" meg a "Nagy" ritka lenne, akkor külőnleges lenne?

2017. okt. 29. 08:48
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem figyeltem meg ilyet, a néven nem múlik, ki milyen ember. :-)
2017. okt. 29. 09:05
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem, de azt megfigyeltem, hogy aki ilyen hülyeségeket beszél, mint te, azzal nem érdemes kapcsolatba bonyolódni.
2017. okt. 29. 09:09
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha mindig egyedi vezetélknévvel rendelkeztek az illetők akivel kapcsolatba kerültél, akkor a tucat nevű emberekről nem formálhatsz igazságosan véleményt. Ez olyan butaság volna, mint a csillagjegyek, amikor az illető olvasás alapján tájékozódik egy emberről, de sosem ismert meg egy Kos, aki nagyon kedves tud lenni, és nem bunkó állat.
2017. okt. 29. 09:16
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Furcsán látod a világot...van egy haverom, Szabó Péternek hívják, de nála érdekesebb, kreatívabb embert nem sokat ismertem.
2017. okt. 29. 09:28
 19/25 anonim ***** válasza:
Ennyi ésszel szabadlábon. Mondjuk nekem a vezeték- és keresztnevem valóban nagyon egyedi.
2017. okt. 29. 09:52
 20/25 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy meg ismerek egy Behány Leokádia névvel élő gasztroenterológus embert, de elég egysíkú.
2017. okt. 29. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!