Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső, vagy a személyiség fontosabb?
Olyan esetben, ha például valakinek nagyon tetszik egy férfi/nő külseje, de az visszahúzódó, gátlásos, nem ad jeleket.
Akkor inkább az illető összejön másvalakivel, aki külsőleg valamivel kevésbé tetszetős számára, de nyitott és közvetlenebb, magabiztosabb?
Kicsit bonyolult, de remélem, fel lehet fogni a szitut. Ilyesmi történt velem.
Mindegyik fontos. Nyilván senki nem jön össze olyannal, akit külsőre taszítónak tart és nem vonzódik hozzá. A jó külső viszont önmagában semmi, nem elég egy kapcsolathoz.
A magam részéről inkább a külsőből adok le. Nem várom el, hogy úgy nézzen ki a partnerem, mint egy alsónemű modell, a belső tulajdonságokkal viszont sokkal szigorúbb vagyok.
A konkrét kérdésre, engem nem vonzanak a gátlásos embrek. Nem kell, hogy a társaság központja legyen, de ha kettesben is úgy kell kihúzni minden szót belőle és annyira nyuszi, hogy képtelen magáért kiállni, akkor felejtős a pasi.
Ha nekem valaki nagyon bejön, de ő szemmel láthatóan le se kakál, akkor egyértelmű, hogy vele nem fogok összejönni.
Inkább keresek olyat, akinek én is vonzó vagyok.
Mi ebben a kérdés?
Az elme mindent szétszed. Melyik a fontosabb az autó kerekei, vagy a kormánya. Melyik a fontosabb a szived, vagy a szemed.
Egyik sem fontosabb a másiknál egy rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!