Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok egy kövér pasival aki nagyon szeret enni, nem sportol, mert nem szereti, de egy kedves, vicces, jókedvű személyiség?
Nos nekem a vékony, formás, szép arcú lányok a gyengéim és megszeretném nekik mutatni, hogy vagyok olyan jó, mint azok a kondis jó testű fazonok. Én is tudnék olyanokat nyújtani az ágyban és, ha majd hideg tél lesz jól felmelegítem majd a testemmel. Vagy jobb nektek a kockákon sakkozni és, ha odateszitek a fejeteket, mintha egy kőre tennétek? Az én hasam legalább jó puha el is lehetne aludni rajta.
Mindig szidják és bántják a kövéreket csak azért, mert nem látják be, hogy nekik is vannak jó oldalaik.
Én meg nem fogyok le a kedvükért, mert igenis szeretek enni, imádom a pizzát a hamburgert és a sült krumplit és nem mondok le róluk!
Akkor hoztál egy döntést.
Pizza > barátnő
Most nem azért, de életmódban sem passzolnátok, a legtöbb ember meg közös érdeklődési kört keres. Miért, szted az normális, hogy ő 2 órát sportol a fitneszben a szabadidejében (mert aki vékony meg formás, az nem a semmitől az!!!!), mert az a hobbija, te meg otthon eszed a sütit, és kb. annyi időt töltötök együtt, amíg megdugod? Hát ez így nem egy normális kapcsolat. A kapcsolat a minőségi együtt töltött időről és a hasonló hozzáállásról szól. Nem arról, hogy neked legyen egy neked tetsző fitneszmodell barátnőd a semmire, és minden más le van sz...va.
Amúgy meg feküdtél már kockás férfihason, hogy tudod, milyen érzés? o_O... én ezzel nem dicsekednék, ha nőzni akarnék :D
(amúgy nekem nincs bajom a túlsúlyos pasikkal, tetszenek... de én is túlsúlyos vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!