Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok járnátok egy kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok egy kövér pasival aki nagyon szeret enni, nem sportol, mert nem szereti, de egy kedves, vicces, jókedvű személyiség?

Figyelt kérdés

Nos nekem a vékony, formás, szép arcú lányok a gyengéim és megszeretném nekik mutatni, hogy vagyok olyan jó, mint azok a kondis jó testű fazonok. Én is tudnék olyanokat nyújtani az ágyban és, ha majd hideg tél lesz jól felmelegítem majd a testemmel. Vagy jobb nektek a kockákon sakkozni és, ha odateszitek a fejeteket, mintha egy kőre tennétek? Az én hasam legalább jó puha el is lehetne aludni rajta.

Mindig szidják és bántják a kövéreket csak azért, mert nem látják be, hogy nekik is vannak jó oldalaik.

Én meg nem fogyok le a kedvükért, mert igenis szeretek enni, imádom a pizzát a hamburgert és a sült krumplit és nem mondok le róluk!

2017. szept. 20. 17:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg az nem úgy működik, hogy elvárod a formás lányt, mert "hátbocccccsika, az a gyengééééém" úgy, hogy nem tudod ugyanezt felmutatni, a jó testű lány meg FELSZÍNES, amiért jó testű pasit akar. Akkor te mire fel vagy felszínes nem épp médiaideál testre? Na. A lányoknak is van ám szemük meg ízlésük.

(és ne jöjj ezzel a férfiak vizuálisabb lények dumával, mert az 100 éve sem volt igaz, csak a pasik előszeretettel használják arra, hogy ők miért érdemelnek meg tuti csajt, és a tuti csajoknak miért kellene rájuk cuppanniuk, ha ők nem tuti pasik)

2017. szept. 20. 17:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A párom szép lassan a kapcsolatunk alatt hízott meg (jobb, nyugis munkahely, életkörülmények). Szóval van hasonlítasi alapom előtte- utána. Nagyon szeretem, de egyáltalán nem tudja azt nyújtani szexben, mint régebben. És szerintem ő nem olyan duci, mint amennyire te lehetsz kövér.

Egy elhízott férfi -ha csak a külső dolgokat nézzük- sosem lesz olyan jó, mint egy fittebb társa, akárcsak az elhízott nők sem. Érdekes, neked is a vékony lány jön be. Vajon akkor miért gondolod, hogy a lanyoknak meg nem a sportosabb férfiak fognak bejönni? Ilyet ne is várj. Valószínűleg te nem az a szexi mackó vagy, ami még jópár lánynak tetszik, hanem a tényleg tohonya alkat.

23/N

2017. szept. 20. 17:36
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

És majd nem eszel a vékony formás lánnyal? Ő csak nézi ahogy falatozol jóízűen?Ki főz?

Ezerből egy ember tudja megtenni, hogy eszik és vékony marad. Azok az emberek akik kétpofára falnak mondjuk egy jól megrakott hamburgert, a következő napokban mértékkel esznek, csipgetnek, visszavesznek és eljárnak mozogni. A látszat csal, mert úgy tűnhet mindta mindig kondér kajákat nyelnének el.

A hashajtós, hánytatós, koplalós lányokról ne is beszéljünk, ez is ára lehet a karcsú alaknak.

2017. szept. 20. 17:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Megint egy trollkérdés. :D

A szöveged is erőltetett, inkább egyél egy kis chipset.

2017. szept. 20. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, mert az uszas es a kirandulas a hobbim es mert egeszsegugyi okokbol nem szabad sokan ennem es nem szabad pl cukrot ennem. Mit csinálnánk együtt??
2017. szept. 20. 23:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Hááát... Ha ilyen kaliberű nő lennék,úgy röhögnélek körbe ezzel az érveléssel,hogy szerintem 3 nappal és 3 éjszaka kevés lesz,hogy a röhögést abbahagyjam.Ha mondjuk teszek azért,hogy formás és vékony maradjak,ezt jogosan elvárhatom a páromtól,nem gondolod?Ha így nyilatkozol másokról nyugodj meg,a jó indulaton már elbuktál.

Az én szerelmem tényleg mackós,de nem az a zabálós,de nem mozog típus,hanem emellett van fizikuma is.

2017. szept. 21. 01:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én még annyit fűznék hozzá, hogy a kapcsolatban ugye hosszú távra tervezünk. Tehát nem fogok olyannal összejönni, aki nem tud velem anyámhoz fellépcsőzni a 3.-ra, mert 10 méter után kiköpi a tüdejét. Vagy éppen x év múlva hogy fog majd a gyerek után szaladni a kertben? Hogy viszi el kirándulni, sétálni, játszótéren hogy játszik vele? 40-50 évesen meg havonta elviszi a mentő, biztos jó lenne a gyereknek végignézni.. Meg eleve szégyellni az apját a súlya miatt egész életében.
2017. szept. 21. 12:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Taszítanak a kövér emberek. A párom sem nádszálvékony, de pont normálisan "pocakos". Nem kövér, nem kigyúrt, de imádom a testét (is), mert nem tökéletes.

Emellett imádok túrázni, úszni, korcsolyázni és nem épp poén, ha a társam félúton a hegyen meghal :D

2017. szept. 21. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!