Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok egy kövér pasival aki nagyon szeret enni, nem sportol, mert nem szereti, de egy kedves, vicces, jókedvű személyiség?
Nos nekem a vékony, formás, szép arcú lányok a gyengéim és megszeretném nekik mutatni, hogy vagyok olyan jó, mint azok a kondis jó testű fazonok. Én is tudnék olyanokat nyújtani az ágyban és, ha majd hideg tél lesz jól felmelegítem majd a testemmel. Vagy jobb nektek a kockákon sakkozni és, ha odateszitek a fejeteket, mintha egy kőre tennétek? Az én hasam legalább jó puha el is lehetne aludni rajta.
Mindig szidják és bántják a kövéreket csak azért, mert nem látják be, hogy nekik is vannak jó oldalaik.
Én meg nem fogyok le a kedvükért, mert igenis szeretek enni, imádom a pizzát a hamburgert és a sült krumplit és nem mondok le róluk!
Amúgy meg az nem úgy működik, hogy elvárod a formás lányt, mert "hátbocccccsika, az a gyengééééém" úgy, hogy nem tudod ugyanezt felmutatni, a jó testű lány meg FELSZÍNES, amiért jó testű pasit akar. Akkor te mire fel vagy felszínes nem épp médiaideál testre? Na. A lányoknak is van ám szemük meg ízlésük.
(és ne jöjj ezzel a férfiak vizuálisabb lények dumával, mert az 100 éve sem volt igaz, csak a pasik előszeretettel használják arra, hogy ők miért érdemelnek meg tuti csajt, és a tuti csajoknak miért kellene rájuk cuppanniuk, ha ők nem tuti pasik)
A párom szép lassan a kapcsolatunk alatt hízott meg (jobb, nyugis munkahely, életkörülmények). Szóval van hasonlítasi alapom előtte- utána. Nagyon szeretem, de egyáltalán nem tudja azt nyújtani szexben, mint régebben. És szerintem ő nem olyan duci, mint amennyire te lehetsz kövér.
Egy elhízott férfi -ha csak a külső dolgokat nézzük- sosem lesz olyan jó, mint egy fittebb társa, akárcsak az elhízott nők sem. Érdekes, neked is a vékony lány jön be. Vajon akkor miért gondolod, hogy a lanyoknak meg nem a sportosabb férfiak fognak bejönni? Ilyet ne is várj. Valószínűleg te nem az a szexi mackó vagy, ami még jópár lánynak tetszik, hanem a tényleg tohonya alkat.
23/N
És majd nem eszel a vékony formás lánnyal? Ő csak nézi ahogy falatozol jóízűen?Ki főz?
Ezerből egy ember tudja megtenni, hogy eszik és vékony marad. Azok az emberek akik kétpofára falnak mondjuk egy jól megrakott hamburgert, a következő napokban mértékkel esznek, csipgetnek, visszavesznek és eljárnak mozogni. A látszat csal, mert úgy tűnhet mindta mindig kondér kajákat nyelnének el.
A hashajtós, hánytatós, koplalós lányokról ne is beszéljünk, ez is ára lehet a karcsú alaknak.
Megint egy trollkérdés. :D
A szöveged is erőltetett, inkább egyél egy kis chipset.
Hááát... Ha ilyen kaliberű nő lennék,úgy röhögnélek körbe ezzel az érveléssel,hogy szerintem 3 nappal és 3 éjszaka kevés lesz,hogy a röhögést abbahagyjam.Ha mondjuk teszek azért,hogy formás és vékony maradjak,ezt jogosan elvárhatom a páromtól,nem gondolod?Ha így nyilatkozol másokról nyugodj meg,a jó indulaton már elbuktál.
Az én szerelmem tényleg mackós,de nem az a zabálós,de nem mozog típus,hanem emellett van fizikuma is.
Nem.
Taszítanak a kövér emberek. A párom sem nádszálvékony, de pont normálisan "pocakos". Nem kövér, nem kigyúrt, de imádom a testét (is), mert nem tökéletes.
Emellett imádok túrázni, úszni, korcsolyázni és nem épp poén, ha a társam félúton a hegyen meghal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!