Fiúk! Ti a visszahúzódó, csendes, de ugyanakkor vicces, kedves lányokat kedvelitek, vagy inkább a zajos, a figyelemközzéppontjában levőket?
Nekem két barátnőm volt, az egyik zajos, másik visszahúzódó. Én személyiségileg a zajosabbakat... de nem a figyelem központjában lévő lányokat szeretem. A visszahúzódóbbakat állandóan istápolni kell, lelki bajaik vannak, állandóan depressziósak, elnyomják magukban a fájdalmaikat és rajtad vezetik le.
A kettő között a jó. Szól, amikor kell, azt amit kell. Én elég visszahúzódó voltam mindig is, később kicsit agresszívabb lettem és beszólogatóssá váltam, de többet nem változtam, egy ilyen lány kompnezálná a belső feszültségeket.
Aki zajos, szeret sok dolgot csinálni és nem unalmas személyisége van mert akkor szétunom a fejem mellette.
Nem kell hogy a figyelem középpontjába legyen csak szeressen hülyeségeket csinálni velem.
#5 nem jelenti azt,hogy, ha valaki komolyabb, akkor unalmas, és nem szórakoztató.
Ugyanolyan szórakoztató tud lenni,mint egy zajosabb lány, csak elősször meg kell ismerni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!