Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megfigyeltétek itt ezt a tendenciát?
Itt a GYik-on az a tendencia, hogy a férfiak, hogy a férfiak cserélik le a nőket, ha azok idősödni kezdenek. Itt némelyek ezt hangoztatják. Miközben csak kapkodom a fejem, hogy mondjuk 10 házasság esetében 9-ben a nő lép le, és hagyja ott az öregedő férfit, holott, egyidős a fazonnal.
Egyik férfit egy pilótára cseréltek le, a másik férfit egy nála 10 évvel fiatalabbra, a harmadikat meg más okból, és a paletta elég sok színű. De olyat aki a férje hagyott el, olyat mondjuk 50 családból 1-nél fordul elő.
Én azt nem értem itt mit kell az ellenkezőt tolnia a jónépnek? És csak itt, meg a Hoxa-n van ilyen. Interneten kívül csak ezt hallani amit én vázoltam fel 40-60 éves nők körében.
Szerintetek ez miért van itt a Gyíkon?
Nem. Az én ismertségi körömben kb. fele-fele az arány. Azt meg fölösleges nézni, hogy végül ki adja be a válókeresetet, mert ez inkább, csak formaság. Egy megromlott, rossz kapcsolatból az száll ki előbb, aki már nem bírja tovább.
A férjem és az én szüleim is elváltak. Nála a feleség adta be, mert már nem bírta a zsarnokoskodó férjét. Elköltözött, amikor nem volt otthon, mert ha ott van nem engedi el. Nálam a anya szállít ki, az amúgy már nagyon megromlott kapcsolatból, de apa adta be a keresetet.
1 Én csak arra vagyok kíváncsi itt miért nyomják azt a tendenciát, hogy a férfiak lépnek mindig. Holott más van kint, élőben.
Erre az egyre vagyok kíváncsi:D
Annyit még, hogy ezek a válások soha nem derült égből villámcsapásként jönnek. Van egy folyamat, amikor elkezd elromlani a házasság, több oka lehet. Ilyenkor kellene menni terápiára és segítséget kérni, ha a párnak nem megy a megoldás. Ilyenkor jön a duma, hogy nekem nincs semmi bajom, a másik a hülye, minek mennék én dilidokihoz. Aztán a végén amikor, már boldogtalanok jöhetnek a szeretők és végül a válás.
A másik, hogy az emberek többsége nem száll ki egy normális, boldog kapcsolatból. Ezt boldogtalan emberek csinálják. Elhanyagolt férjek, feleségek. Meg van az esküvő és már nem tesznek a kapcsolatba semmit, mindenki csak kivenne és a saját igényeivel törődik. Ezek után nem kell csodálkozni, mert mindenki boldogságra vágyik.
Kérdezem, hogy a te statisztikádban ezek a nők boldogok voltak a házasságban? Úgy gondolod, hogy ok nélkül csak úgy otthagyták a férjüket, mert öregedtek? Nevetséges!
"Én csak arra vagyok kíváncsi itt miért nyomják azt a tendenciát, hogy a férfiak lépnek mindig. Holott más van kint, élőben."
Mert ők a környezetükben élőben ezt tapasztalják és ugyanolyan ostoba általánosításokat vonnak le belőle konklúzióként, mint ahogy te most az ellenkezőjével tetted.
*Kérdezem, hogy a te statisztikádban ezek a nők boldogok voltak a házasságban? Úgy gondolod, hogy ok nélkül csak úgy otthagyták a férjüket, mert öregedtek? Nevetséges!
Ok nélkül nincs okozat, ez tény. Na de a gyereket is hátra hagyva?
Nem beszélve arról, hogy itt meg ennek a pontos fonákját lehet mindig olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!