Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is megfigyeltétek itt ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is megfigyeltétek itt ezt a tendenciát?

Figyelt kérdés

Itt a GYik-on az a tendencia, hogy a férfiak, hogy a férfiak cserélik le a nőket, ha azok idősödni kezdenek. Itt némelyek ezt hangoztatják. Miközben csak kapkodom a fejem, hogy mondjuk 10 házasság esetében 9-ben a nő lép le, és hagyja ott az öregedő férfit, holott, egyidős a fazonnal.

Egyik férfit egy pilótára cseréltek le, a másik férfit egy nála 10 évvel fiatalabbra, a harmadikat meg más okból, és a paletta elég sok színű. De olyat aki a férje hagyott el, olyat mondjuk 50 családból 1-nél fordul elő.

Én azt nem értem itt mit kell az ellenkezőt tolnia a jónépnek? És csak itt, meg a Hoxa-n van ilyen. Interneten kívül csak ezt hallani amit én vázoltam fel 40-60 éves nők körében.

Szerintetek ez miért van itt a Gyíkon?

2018. szept. 12. 13:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van ilyen is, olyan is. Az én ismeretségi körömben például az elmúlt években több házasság is úgy ment tönkre, hogy 15-20 év után a negyvenes-ötvenes pasi elkezdte qrogatni a huszonéves kolléganőt, barátnőt, edzőtársat stb, mert a vele egyidős negyvenes-ötvenes feleségéhez már nem fűlött a foga. Ettől még nem fogom azt gondolni, hogy minden házasság így megy tönkre és a férfiak mind büdös parasztok, akik csak a farkuk után mennek, nem törődve azzal, hogy családokat tesznek tönkre, nyilván mindenkinek megvan a maga sztorija és valószínűleg a nő is valamilyen szinten hibás abban, ha a férje más nőnél keresi a boldogságot
2018. szept. 12. 14:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lényeg ott van, hogy mindegy melyik fél oldaláról nézzük, jó kapcsolatból nem akarsz kilépni... Sajnos sok okból kifolyólag nagyon sok a rossz párkapcsolat. A kapcsolat olyan, mint a bicikli, ha nem tekerik eldől...
2018. szept. 12. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!