Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megfigyeltétek, hogy bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeltétek, hogy bármilyen házassági problémára a válaszok 90%-az, hogy "válj el"?

Figyelt kérdés
Miért van ez? Tényleg a válás lenne a bölcsek köve, biztosan boldog leszel, ha elválsz? Persze, vannak kivételek, a bántalmazás, erős függőség, sorozatos hűtlenség stb.
2013. nov. 1. 14:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%
Igen én is megfigyeltem, csakis azért, mert senki sem akar megfelelni a másiknak.Almokban élünk a boldogságot kergetve, amikor abban vagyunk, leszámitva azokat,akiket tényleg nap mint nap vernek stb.
2013. nov. 1. 14:44
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Igen, ezt én is megfigyeltem.

Azt írják, hogy ők bizony el nem tűrnék ezt a párjuktól.

Mintha érdem lenne elválni és semmit meg nem oldani, elnézni vagy kijavítani.

Ezek a nők vagy egyedül élnek éppen a kompromisszum képesség hiánya miatt, vagy épp ellenkezőleg, otthon nincs szavuk és így kompenzálnak.

2013. nov. 1. 14:45
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert ide általaban már olyan komoly és annyira latszólag megoldhatatlan problémával, vagy végső esetben jönnek, hogy jobb tanács nincs.

Ha mégis meg lehetne oldani, ott a kérdező nem akarja.

Persze nem csakezekben az esetekben jön ilyen válasz, de ezért 90%-ban..

Tehát egy olyan nőnek, akinek agsszív a férje, vagy már nem szereti, és elhidegült, és csak idegesíti nem fogom azt mondani, hgy veszéljétek meg, mert ez nem fog, vagy már nem fog menni...

De, ha azzal jön valaki, hogy ez, meg ez idegesíti, és csak ő fujja-e fel...az a helyzet még nem mérgesedett el, de igen, akkor azt anácsolom, hogy beszéljék meg, mert ha nem, akkor később ez már nem egy apró dolog lesz, hanem csak egy dolog ami miatt robbanni fog jobb esetben...

Én a megjavítás híve vagyok...de itt tényleg nagyon ritkán jönnek olyan stadiumban, amikor van még mit kezdeni azzal a házassággal, kapcsolattal

2013. nov. 1. 16:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

*

Beszéljék

(Bocs a többi hoba miatt is...siettem)

2013. nov. 1. 16:03
 5/18 Valletta válasza:
43%
Itt nagy a szájuk, aztán ki tudja, lehet, hogy otthon őket is olyan szituáció várja, amire azt írják, hogy csak a válás a megoldás. Na meg belegondolni egy másik ember életébe nem elég az a két perc, amit itt egy válaszadó a kérdés megválaszolására szán.
2013. nov. 1. 17:46
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon egyszerű ez Kérdező, egyfelől az emberek zömének fontos az önigazolás-keresés, és hát milyen kellemetlen lenne neki egy itteni kérdésre válaszolva szembesülnie azzal, hogy igenis lett volna más megoldás anno a saját kis életében is...

Másfelől ugye a magyarok legendásan híresek ám a kiváló konfliktus-kezelő és probléma-felvállaló képességükről.

2013. nov. 1. 17:53
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
Azért írják ezt, mert leggyakrabban olyan szituról van szó, ahol abszolút érezni, hogy a párkapcsolatban lévő másik fél soha az életben nem fog változtatni a hibáin.
2013. nov. 1. 18:09
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Pontosan ahogy előttem is írták, aki itt kérdést tesz fel, annak már súlyosabb problémája van annál, minthogy a férje egyszer nem vitte ki a szemetet.
2013. nov. 1. 18:23
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
Meg az is tudva levő, hogy az itt válaszolók nagy része jó ha éppen kilépett a tinédzser korból és mindent jobban tudnak másoknál. Könnyű ismeretlenül, élettapasztalat nélkül kioktatni másokat. Lassan azért remélem, hogy ezek a fiatalok is rájönnek, hogy nem csak az önzésük alapján kell döntést hozniuk.
2013. nov. 1. 18:30
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem azért, mert ide általában már elég durva dolgokat írnak a kérdezők is. Pl. veri a férje, csalja a felesége, satöbbi. Ezt elég nehéz azzal elintézni, hogy "beszéld meg vele".
2013. nov. 1. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!