Mi a megoldás erre a problémára? Tényleg komolyan gondolja, vagy csak én túloztam el?
Sziasztok!
Én édesanyámmal, a fiútestvérével,és a nagyimmal élek együtt. Van egy kutyám is. Ma(mint mindig) a reggeli szendvicsem végét sonkával a kutyámnak adtam, aki kivitte a kertbe, de nem ette meg. Erre 1x csak berontott hozzám anya tesója és elkezdett ordibálni velem, hogy mi az, hogy én a kutyának adom a drága sonkát, amíg ő éhezik, hogy én ezt hogy gondoltam hogy annak a g... korcsnak adom inkább helyette, és hogy ő azon lesz hogy mihamarabb agyonverje a kutyát.. és már indult is volna felém (mellettem volt a kutya) de rászóltam hogy eszednél vagy,normális vagy? akkor megállt és kiment. Nagyim szerint biztos ivott, mert akkor szokott ilyen agresszív lenni, akkor megy el az esze..
Nem is érdekel, hogy mit csinál magával, de mi van ha komolyan gondolja ezt a kutyás témát? Ilyenkor mit lehet tenni? Mert hiába jelenteném fel, úgy is kiengednék, főleg mivel anyukám és nagymamám, akárhogyan is gondolják, ők sose jelentenék fel. Elköltözni nem tudunk, mert nem dolgozik, nem tudja magát eltartani. Én sem tudok külön költözni, mivel még tanulok. Mit lehet tenni ilyenkor? Mert így sehova sem tudok elmenni, hiszen mindig attól fogok rettegni, hogy mire hazaérek már baj lesz.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem hiszem, hogy komolyan gondolta volna. Milyen kutyád van egyébként?
Csak elszaladna tőle, ha megütné vagy valami.
18:38 te sem vagy százas.
Kit érdekel, hogy egymilliárd gyerek éhezik. Nem kell annyi gyereket csinálni és akkor nem fog éhezni. Nyilván erről nem a kutya tehet, neki is van joga élni, nem kutyából van 7 milliárd a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!