Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeltétek, hogy bármilyen házassági problémára a válaszok 90%-az, hogy "válj el"?
Nézd #13, először is pontosítanám a tényállást.Mert ha egy brutális barom, vagy/és tényleg fűvel-fával-venyigével, na, az az a ritka eset, ahol tényleg a válás marad. De ez azért még az itteni történetekben is igen ritka...
A sztorik jobbára úgy néznek ki, hogy volt a vita hevében egy pofon (mindegy, ki kinek, nem-függetlenül) vagy volt egy affér a kollegával vagy még az sem, csak mondjuk egy szexchates flört, és erre megjelennek az önjelölt jövendőmondók a "válj el, mielőtt..."-tel...
(ezek pl. tök simán megoldhatóak egy KOMOLY kapcsolatban, ha az illetők MEG AKARJÁK oldani)
És azért az itteni sztorik nagy része ilyen.
Ez a "beszéld meg a problémáidat a pároddal" aztán nagyon beválik, persze!
Akkor működik, ha MIND A KÉT FÉL felismeri, hogy baj van és közösen hajlandóak tenni a megoldásért.
Nekem az első hosszabb, több éves kapcsolatom a vége felé már nem volt túl jó. Kb. 2 hónapig próbáltam megbeszélni, hogy mi bajom van, de egyszer sem jutottunk sehová, mert a volt barátom szerint minden a legnagyobb rendben volt. Aztán találkoztam valakivel és már csak azt jelentettem be, hogy bocsi, van más. Na erre egyből felfogta, és meg akarta beszélni, de addigra elkésett..
Évekkel később már a férjemmel próbáltam megbeszélni, hogy talán nincs rendben az, hogy én tartom el a családot, minden "női" házimunkát én végzek,én foglalkozok a gyerekekkel és baromira fáradt vagyok, vállaljon már át a terhekből. Szerinte minden rendben volt. Hosszú hónapokon keresztül tartó sorozatos veszekedések után amikor ki lett rakva, akkor meg kérte, hogy beszéljük meg. Addig, amíg ott lakott egy értelmes mondatot nem lehetett vele váltani, amint ajtón kívülre került, egyből lelkizni akart, hogy meséljem már el mia bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!