Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megfigyeltétek, hogy bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeltétek, hogy bármilyen házassági problémára a válaszok 90%-az, hogy "válj el"?

Figyelt kérdés
Miért van ez? Tényleg a válás lenne a bölcsek köve, biztosan boldog leszel, ha elválsz? Persze, vannak kivételek, a bántalmazás, erős függőség, sorozatos hűtlenség stb.
2013. nov. 1. 14:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
#10, tudod, ezeket hívják úgy, hogy problémák, ezeknek egy jó részét kellene tudni megoldani, megbeszélni, ebben segítséget kérni és nyújtani, és egy kisebbik rész, ahol csakugyan a válás marad, mint ultima ráció. A "bezzeg tegnap nem főzött vacsorát/bezzeg tegnap nem vitte le a szemetet" az nem probléma, az hiszti.
2013. nov. 1. 19:08
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
Azért írják azt,mert vagy nincs kapcsolata vagy ha van is..csak ácsíngózik a házasságra,mert tudja h akivel együtt van sose fogja elvenni...vagy esetleg az ő házassága egy rakat kaki..azt hogy válj el könnyen tanácsolják,mert utána úgyse érdekli h mi lesz a kérdezővel..általába a megkeseredett munkanélküli nők írják xD
2013. nov. 1. 19:29
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
11-es, azt hogy oldod meg, ha a párod ver és fűvel-fával csal?
2013. nov. 1. 19:36
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

Nézd #13, először is pontosítanám a tényállást.Mert ha egy brutális barom, vagy/és tényleg fűvel-fával-venyigével, na, az az a ritka eset, ahol tényleg a válás marad. De ez azért még az itteni történetekben is igen ritka...

A sztorik jobbára úgy néznek ki, hogy volt a vita hevében egy pofon (mindegy, ki kinek, nem-függetlenül) vagy volt egy affér a kollegával vagy még az sem, csak mondjuk egy szexchates flört, és erre megjelennek az önjelölt jövendőmondók a "válj el, mielőtt..."-tel...

(ezek pl. tök simán megoldhatóak egy KOMOLY kapcsolatban, ha az illetők MEG AKARJÁK oldani)

És azért az itteni sztorik nagy része ilyen.

2013. nov. 1. 19:57
 15/18 anonim válasza:
100%
Én is azért kértem tanácsot mert válni nem akarok.Ha már egyszer megfogadtam,hogy jóban rosszban akkor azt ha lehetséges és szereted a párod azt be is kell tartani.A legkönnyebb kilépni egy kapcsolatból, és utána a vízözön.Ez most divat,hogy bármilyen kis probléma felmerül, akkor válunk.De az élet nem erről szól.Küzdeni kell ha van még remény, de ha bántalmaznak fizikailag vagy megnyomorítanak lelkileg, akkor sajnos nincs más kiút, akkor menni kell.
2013. nov. 2. 10:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert az, hogy "válj el" csak 6 betű, míg a "bezséld meg a problémádat a pároddal" sokkal több.
2013. nov. 3. 18:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez a "beszéld meg a problémáidat a pároddal" aztán nagyon beválik, persze!

Akkor működik, ha MIND A KÉT FÉL felismeri, hogy baj van és közösen hajlandóak tenni a megoldásért.

Nekem az első hosszabb, több éves kapcsolatom a vége felé már nem volt túl jó. Kb. 2 hónapig próbáltam megbeszélni, hogy mi bajom van, de egyszer sem jutottunk sehová, mert a volt barátom szerint minden a legnagyobb rendben volt. Aztán találkoztam valakivel és már csak azt jelentettem be, hogy bocsi, van más. Na erre egyből felfogta, és meg akarta beszélni, de addigra elkésett..

Évekkel később már a férjemmel próbáltam megbeszélni, hogy talán nincs rendben az, hogy én tartom el a családot, minden "női" házimunkát én végzek,én foglalkozok a gyerekekkel és baromira fáradt vagyok, vállaljon már át a terhekből. Szerinte minden rendben volt. Hosszú hónapokon keresztül tartó sorozatos veszekedések után amikor ki lett rakva, akkor meg kérte, hogy beszéljük meg. Addig, amíg ott lakott egy értelmes mondatot nem lehetett vele váltani, amint ajtón kívülre került, egyből lelkizni akart, hogy meséljem már el mia bajom.

2013. nov. 3. 19:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Sajnos igazad van a kérdéssel! Mennyivel egyszerűbbé vált a problémamegoldás, a tolerancia hiány? Emberek a véleményükkel nem veszik tudomásul,hogy minden embernek van hibája csak az a kérdés:Milyen hibákat tudunk elviselni? A válás után a másik emberben mi az amit nem szeretsz? Egy nagyon aranyos kolléganőm azt mondta:" az egyik pasival jókat beszélget,a másikkal kirándulni szeret,a harmadikkal a szex,a negyedik szeret segíteni otthon és főz, milyen jó lenne összegyúrni őket".Mi nők sem vagyunk különbek hiszen nálunk is fel lehetne sorolni:van aki olyan mintha mindig "dobozból"lépne ki,nagyon házias,jól keres,mindent elvégez otthon,alkoholista nő rengeteg van stb...
2013. nov. 4. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!