Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre ezt a tendenciát a jó csajoknál?
Azt vettem észre, alapos átgondolás és töprengés után, hogy az én környezetemben vagy személyes közelebbi-távolabbi ismertségi körömben, hogy akik "régen" azaz gimibe vagy esetleg egyetemen az első 1-2 évben igencsak jó csajoknak "álomnőknek" "10/10-es csajoknak" "akiket mindenki meg akar dugninak" számítottak, mert szerencsés adottságúak mert arcra baromi szépek és a legtöbbjüknek a teste is jó volt nos egy kábé úgy pár év múltán azt vettem észre (és nem csak én), hogy 95%-uk hát nem az, hogy megcsúnyult de úgy kiégtek. Mármint testileg. Kicsit lerobbantak, arcra is, kis sújt felszedtek vagy túlságosan elvékonyodtak, már nem adnak annyit a külsejükre mint régen. Igaz sokaknak lett komoly kapcsolata (de olyan pasikkal akikkel régen szóba sem álltak volna, ez is érdekes) de úgy általában véve elmúlt a varázs a legtöbbjüknél 25 évnél max bezáródnak a nagy kapuk. És hát nem is teljesítik be azt amire predesztinálva lettek közvetve tehát átlagos nők lettek, átlagos palival, semmi nagyobb ambíció semmi nagy szenvedélyes foglalkozás vagy ahogy azt rengetegen mondták, nos nem nem költöztek ki külföldre és "chhh itt hagyom ezt a gagyi országot" ez sem jött be. A legtöbben ilyenkor már bulizni sem járnak nagyon, van egy kis baráti körük és kész. Élik átlagos életüket.
Ezzel nem is akarok tulajdonképpen semmit mondani, vagy ítélkezni csak ez eszembe jutott és sokat gondolkodtam rajta és rájöttem, hogy ez nagyjából így van ez a normális tendencia, persze van aki eltér tőle (aki még kb 50 évesen is bomba lesz, érdekes életet él, különleges személyisége van stb) de a legtöbbjükkel ez lesz. Ti is észrevettétek már ezt? Meg ez összeköthető azzal is részben amit itt sokan "a nőknek ketyeg az óra" "leadnak az igényeikből" és hasonló frázisokkal amit itt szajkóznak páran. Szerintetek is így van?
egész érdekes írás. Mármint őszintén. Mondasz vmit
F
Ez azért nem ilyen "ki nevet a végén" játék ....
Az nem biztos,hogy 10-20 -év múlva valaki lepukkan aki régen tündökölt ...-maximum változik.
Én gimiben matek-infó osztályba jártam, ahol 17 srác, 14 csaj volt. A legtöbb dugható, csinos volt a csajok közül, kb három-négy nagyon csúnyát vagy kövéret leszámítva.
Viszont a legszebb lány, akibe kb a fél osztály szerelmes volt, mostanra eléggé meghízott. Pufi lett és nem a szép értelemben, hanem a külsejének csak hátrányára váló módon. Pedig kb 16 évesen fél évig én is odáig voltam érte, napi többször rá vertem ki, meg még jó barátaim is, tényleg szerintem szinte minden srác belé volt esve egy időben az osztályból.
Végül továbbtanulni sem ment, pedig az osztályunkból szinte mindenki igen.
25/f
Fiatalon sok környezete által dekoratívnak tartott nő elkényelmesedik,mert nem szokik hozzá,hogy az ágyékán felül mást is bele kéne adni,pl szellemi értelemben,hogy ne pukkadjon le,teszem azt.
Az igényeket puffogva lejjebb adni meg sokkal kényelmesebb,mint tenni valamit azért,hogy elérjen valamit az ember.
Miért, szerinted aki szép, mire lett predesztinálva? Hogy dugják? Szerintem mindenki maga dönti el, mi lesz a "végzete". Igencsak azt érzem, hogy savanyú a szőlő neked, kedves kérdező :)
22/N
Nalunk aki szep volt, az is maradt. A csunyacskak pedig nem szepultek meg.
30+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!