Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vettem észre ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vettem észre ezt a tendenciát a jó csajoknál?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, alapos átgondolás és töprengés után, hogy az én környezetemben vagy személyes közelebbi-távolabbi ismertségi körömben, hogy akik "régen" azaz gimibe vagy esetleg egyetemen az első 1-2 évben igencsak jó csajoknak "álomnőknek" "10/10-es csajoknak" "akiket mindenki meg akar dugninak" számítottak, mert szerencsés adottságúak mert arcra baromi szépek és a legtöbbjüknek a teste is jó volt nos egy kábé úgy pár év múltán azt vettem észre (és nem csak én), hogy 95%-uk hát nem az, hogy megcsúnyult de úgy kiégtek. Mármint testileg. Kicsit lerobbantak, arcra is, kis sújt felszedtek vagy túlságosan elvékonyodtak, már nem adnak annyit a külsejükre mint régen. Igaz sokaknak lett komoly kapcsolata (de olyan pasikkal akikkel régen szóba sem álltak volna, ez is érdekes) de úgy általában véve elmúlt a varázs a legtöbbjüknél 25 évnél max bezáródnak a nagy kapuk. És hát nem is teljesítik be azt amire predesztinálva lettek közvetve tehát átlagos nők lettek, átlagos palival, semmi nagyobb ambíció semmi nagy szenvedélyes foglalkozás vagy ahogy azt rengetegen mondták, nos nem nem költöztek ki külföldre és "chhh itt hagyom ezt a gagyi országot" ez sem jött be. A legtöbben ilyenkor már bulizni sem járnak nagyon, van egy kis baráti körük és kész. Élik átlagos életüket.

Ezzel nem is akarok tulajdonképpen semmit mondani, vagy ítélkezni csak ez eszembe jutott és sokat gondolkodtam rajta és rájöttem, hogy ez nagyjából így van ez a normális tendencia, persze van aki eltér tőle (aki még kb 50 évesen is bomba lesz, érdekes életet él, különleges személyisége van stb) de a legtöbbjükkel ez lesz. Ti is észrevettétek már ezt? Meg ez összeköthető azzal is részben amit itt sokan "a nőknek ketyeg az óra" "leadnak az igényeikből" és hasonló frázisokkal amit itt szajkóznak páran. Szerintetek is így van?

2017. okt. 2. 22:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Mondok neked erre egy szerintem elfogadható magyarázatot valamilyen szinten saját tapasztalat alapján.

Tizenéves korában ezek a lányok nagyon rámennek a külcsire. Csinosabb ruhákat vesznek, a legjobban kinéző pasival akarnak együtt lenni, a hírnév a minden. Viszont létezik egy folyamat, fejlődésnek hívják nem tudom hallottál-e róla. Én mondjuk pont a másik véglet vagyok, aki huszonéves korára virágzott ki, de ettől függetlenül tudok azonosulni a másik kategóriával is.

Írok pár példát:

Például anno simán felvettem a magassarkút meg a csinosabb kabátot, mert fontos volt, hogy mindig szuperül nézzek ki. Most viszont már tudom, hogy nem ér annyit az a csini kabát, hogy fagyoskodjak egész nap, vagy megfázzak.

Megtanultam, hogy van amikor kívül szép, de belül rohad az alma, és már nem a 10/10es külsőt, hanem a 10/10-es belsőt keresem.

Reálisabb elvárásaim lettek az élettel kapcsolatban is. Persze, tini korában mindenkinek nagy, irreális álmai vannak.

Illetve felnőtt, dolgozó ember vagyok saját lakással, már nem vonz a buli mert van jobb dolgom. Kinőttem a sok barátot, nagy társaságot is, hiszen rájöttem, hogy ebből csak nagyon kevés az az ember, akire tényleg számíthatok.

Szóval ez a folyamat nem valami csoda, egyszerűen csak felnőttünk. Reálisabb céljaink vannak, érettebben gondolkozunk. Már nem az a fontos, hogy tökéletes legyen a smink vagy a ruha. Más lett az értékrend, ennyi.

2017. okt. 2. 23:55
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Amit én vettem észre, hogy aki megcsúnyult, azt nem ismerem fel. Bejelölnek facebook-on, én meg nézem, hogy ki ez a Gene Simmons-nak sminkelt háromgyerekes nő.

De mikor megszépülnek, akkor rögtön vágom, hogy wow, ez a Horváth Gizi gyönyörű lett.

Férfiaknál dettó.

2017. okt. 3. 06:14
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

#11 nagyon jól megfoglalmaztad. Nem "leadunk" az igényekből, hanem más lesz az igény, a prioritás. Huszonéves korára jó esetben megtanulja az ember, hogy a tökéletes test mulandó és sokkal inkább az számít, hogy mi van alatta. Ez nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve bárhogy kinézhet egy pasi, csak nem kell 10/10-es testűnek lennie. Amúgy teljesen egyénfüggő, hogy kire hogy hat az idő: egyik barátnőm pont ilyen "iskola szépe" volt gimiben, most lesz 22 és testalkatilag eléggé megasszonyosodott, de már nemis foglalkozik annyit a külsejével(bár így is sokat sportol és csinos). Én meg ennek az ellentéte vagyok, "rút kiskacsából" lettem mostanra jó nő :) Nekem most is olyan az alakom, mint egy 17 évesnek, mindig is vékony voltam, csak arcra nagyon kikupálódtam és az öltözködésemen is változtattam. De továbbra sem az érdekel, hogy van-e kockahas, egyre inkább a belső értékekre koncentrálok.

21L

2017. okt. 3. 07:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért 21 és 17 közt nincs sok különbség. Nyilván 21 évesen úgy tűnik, de mikor idősebb leszel, majd nevetsz a sok 22-23 évesen, akik sírnak, hogy 18-nak nézik őket. Kb. mintha egy 80 éves sírna, hogy 75-nek nézik.
2017. okt. 3. 08:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#18: A 17 ez 21 alig kulonbseg. Nem bagy kunszt 21 evesen olyan alak, mint 17 evesen 😃

Majd ha 40 evesen olyan lesz!

2017. okt. 3. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
21 évesen ilyen problémák és magyarászkodások? Az a nlány, aki ad magára testileg lelkileg, akár negyven évesen is lehet bombázó Nő!!!, aki után megfordulnak a huszonéves férfiak is. Nem kell itt a belső értékekre fogni, az elslamposodást. Szerintem ez a jelenség azét van, mert a kevésbé szép , de inteligens lányok , megtanúlták , hogy küzdeni és tenni kell azért, ami másnak veleszületett ásottság. Sok szép lány , meg úgy gondolja , hogy a szépségével mindent elér és ez sosem múlik el és nem kell tenni érte.
2017. okt. 3. 08:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Több gyerek után nyilván nehezebb hozni a szokott színvonalat, de ha majd a gyerkőcök nagyobbak lesznek és lesz ideje akkor elmegy edzeni, jógázni, megcsinál egy diétát és megint csinos lesz. Ennyi.

Amúgy meg miben függ össze a külső és az érdekes élet és nagy célok? Én sosem voltam szép, most sem vagyok az. Viszont mindig is érdekes személyiségem volt, céljaim, álmaim és ugyanolyan maradtam, bejártam a fél világot, most itthon lakom már és gyerekem van, de semmiben sem vagyok átlagos, ahogyan sosem voltam az. De emiatt kevesen bírtak igazán, ez nem volt érdem mások szemében. Engem mondjuk ez hidegen hagy. Aki szép volt az most is szép, van aki meghízott, van aki nem. Negyven évesek vagyunk, mindenki más.

2017. okt. 3. 08:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Jól látod...az a virág amelyik hamar kinyílik, gyorsan levirágzik. Sőt, ha már itt tartunk. A 20 és 25 éves osztálytalálkozónkon vettem észre, hogy a levirágzott csajokkal ellentétben, aki 16 évesen szürke kis egér volt, se melle, se feneke, stb. sokkal jobban néztek ki, mint az anno " jó csajok", kikupálódtak....ez is valós tendencia.
2017. okt. 3. 09:01
 19/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Egyáltalán nem vettem észre. Szép gimis osztálytársaim még ma is nagyon szépek, sok átlagos megszépült, de van, aki ugyanott maradt, ahol volt. Ilyen az élet.
2017. okt. 3. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!