Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már öregedés jelei miatt?
Nekem kisfiús arcom van, 5-6 évvel szoktak fiatalabbnak mondani a koromnál. A párom tőlem 5 évvel fiatalabb, de másik 5 évet ő is letagadhatna. Van bennem némi büszkeség ezzel kapcsolatban, hogy fiatalnak nézünk ki (ami részben genetika, részben életmód következménye), de fel vagyok rá készülve úgy érzem, hogy öregedni fogunk és semmi sem marad így örökre.
Nyilván ha valaki életmód miatt teszi tönkre magát és öregszik gyorsabban, az megint más lenne, de a természetes öregedést el tudom fogadni úgy érzem.
Nem ilyen miatt szoktak. Ha a masik felismerhetetlen, meghizik, elereszti magat, stb... Ranctol, oregedestol nem hiszem, hogy ekkora merteku kiabrandulas tortenne.
Viszont az oregedessel az ember szeme szepseget talal egy atlagos fiatalban is, mert ertekelni kezdi, hogy milyen hamvasan fiatalnak lenni.
En no vagyok, titokban elkezdtem fiatalokban elgyonyorkodni, de a ferjemet attol meg az oregedes nem teszi nemkivanatossa.
Azt gondolom, veszelynek egy fiatal csabito tekintheto, akit nem vennek annyira komolyan, hogy mindent tonkretegyek.
Testi jelek miatt nem - én egyáltalán nem tartom visszataszítónak ezeket a biológiai változásokat, nem szűnik meg a vonzalmam valaki iránt ráncok, kopaszodás, megereszkedett bőr stb. miatt. Viselkedésbeli dolgok miatt viszont már igen - nem kizárólagosan, de belejátszott a döntésbe (35 évesen elkezdett tunyulni, punnyadni, nem lehetett vele elég időt együtt tölteni este, mert 8kor már ment aludni... és nem hajnalban kelt munka miatt utána... kicsit átment ilyen papis életmódba, az meg nekem egyszerűen unalmas volt).
Meg azt nem tudnám elviselni, amikor valaki "hát, megöregedtem, most már nincs energiám ezzel törődni, ez van, nyazsgem" jelszóval eligénytelenedik... pl. hagyja burjánzani a fülszőrét, orrszőrét, gyűrött / piszkos / elhasznált cuccokban jár, nem kezd semmit a rossz állapotban levő bőrével, rossz fogsorával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!