Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nehezebb elfeljeteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehezebb elfeljeteni azt, akivel kisebb volt bár az érzelem, de őrült nagy vonzalom, mint fordítva?

Figyelt kérdés

Voltam már szerelmes, felnőtt vagyok. És igen, igazi szerelmek voltak, nagy vonzalommal.

Viszont volt már úgy, hogy nem alakult ki mélyebb érzelem (bár lettek) viszont kettőnk közt olyan , de olyan erős vonzalom volt, hogy mikor vége lett, megviselt. Nagyon.

Lehet, hogy hülyén hangzik, főleg mert én is úgy hiszem, hogy a szerelem egy igen erős érzés, és egyértelműen magába foglalja a szexuális vonzalmat, de miért lettem előtt túl olyanon akibe szerelmes voltam és volt vonzalom is, mint azon akit talán nem is szeretek, de a köztünk lévő kémia mindent elsöpört?

Nem fordítva kéne legyen?

Normális hogy egy meghitt romantikus ölelést előbb el tudok engedni, mint azt akitől hmmm. lecsúszott a bugyim?

2021. ápr. 16. 12:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
Miért lett vége amúgy? Foglaltak vagytok?
2021. ápr. 16. 15:55
 22/68 anonim ***** válasza:

#20 Ezek szerint az ennyire szexuálisan vonzó pasik már csak ilyenek? Szexben a legjobb, csak ő maga ne lenne. :D

2021. ápr. 16. 15:59
 23/68 A kérdező kommentje:

21 Nem pont, de ha itt leírom, lehet magára ismerne :)

22 :D ugye, "nagyon kellenél, csak szűnnél már meg :D "

2021. ápr. 16. 16:02
 24/68 anonim ***** válasza:

"Szexben a legjobb, csak ő maga ne lenne"

Ez pontosan így van, nagyon jól megfogalmaztad! :D

2021. ápr. 16. 16:08
 25/68 anonim ***** válasza:
#17 vagyok..fáj minden percben... :(
2021. ápr. 16. 16:08
 26/68 anonim ***** válasza:
Megvígasztaljalak titeket, hogy nekem ez 3 éve nem múlik? Próbáltam másokkal kezdeni, de attól meg csak rosszabb. Elég gáz, mikor szex közben az jár az ember fejében, hogy mennyivel másabb lenne Vele. Én be is fejeztem ezt az egészet, semmi értelme pótlékokkal kezdeni. Én már így maradok.
2021. ápr. 16. 16:11
 27/68 anonim ***** válasza:
nem hangzik jól... 😢
2021. ápr. 16. 16:12
 28/68 anonim ***** válasza:
#23 Itteni, gyakoris ismeretség ráadásul? 😄
2021. ápr. 16. 16:19
 29/68 A kérdező kommentje:

26. neee :/

28 nem :)

2021. ápr. 16. 16:32
 30/68 anonim ***** válasza:
#29 Csak mert te írtad, hogy magára ismerhet.
2021. ápr. 16. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!